NEKA SE PONAŠA KAO DEVOJČICA OD 17 GODINA! Majka Milice Veselinović van sebe nakon njenog skandaloznog ponašanja i raskida sa Mensurom!
Foto: Alo/ilustracija

Mensur Ajdarpašić doneo je odluku da stavi tačku na vezu sa Milicom Veselinović, nakon čega je usledila i njihova brutalna svađa u Beloj kući.

Naime, sada se povodom njihovog sinoćnjeg raskida oglasila majka maloletne zadrugarke Ana Veselinović, koja kipti od besa zbog ponašanja ćerke u rijalitiju i ljubavnih brodoloma kroz koje prolazi sa Ajdarpašićem.

NEKA SE PONAŠA KAO DEVOJČICA OD 17 GODINA! Majka Milice Veselinović van sebe nakon njenog skandaloznog ponašanja i raskida sa Mensurom!

Printscreen

 

- Ne znam više ni šta da komentarišem oko toga... Neka raskidaju i neka se mire i po 100 puta, ne zanima me više uopšte. Bolje bi joj bilo da se opameti, pa više neće plakati... Milici bi najbolje bilo da više za sva vremena završi s Mensurom. Za nju je to mučenje, nije nikakva veza, a ona ako je malo pametna neka ga ostavi za sva vremena i neka živi kako bi trebalo da živi jedna devojčica od 17 godina, a ne da bude kao neka baba - rekla je Ana Veselinović.

Podsetimo, Milica danima unazad lije gorke suze zbog cimerke Ane Jovanović, zbog koje se Mensur navodno i ohladio od Milice.

SKANDALOZNO PONAŠANJE SE NASTAVLJA! Dalila optužila članove produkcije da maltretiraju Dejana dok ih niko ne gleda, javnost u šoku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading