SPAVAO SAM SA POLA ZADRUGE! Taki progovorio o ćerkinom ponašanju u rijalitiju, pa priznao: Vodio sam je kod psihijatra!
Printscreen

Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, priznao je da je, kako kaže, spavao sa pola učesnica "Zadruge", ali je za sebe rekao da je džentlmen i da neće kao Milan Janković Čorba da iznosi detalje tih odnosa u javnost.

On smatra da je Čorba, bivši momak njegove ćerke Maje, pozvan u rijaliti samo zbog nje.

SPAVAO SAM SA POLA ZADRUGE! Taki progovorio o ćerkinom ponašanju u rijalitiju, pa priznao: Vodio sam je kod psihijatra!

Alo!/Kristijana Ćaćić

 

- Maja je za tog dečka rekla sve najlepše. On je sada ušao u "Zadrugu" preko Maje Marinković, stalno ga je spominjala. On nije ispao džentlmen, a nije ni bio korektan prema njoj. To što je bilo između njih, da on onako govori i iznosi, priča da ga je Maja uhodila. To je baš, onako, degutantno i nije kavaljerski. Vi ste po prepiskama koje sam ja objavio videli da je taj Čorba zapravo nju jurio. Nikada ne bih govorio stvari koje je on rekao, ja sam džentlmen. Bio sam sa pola kuće tamo, pa nisam to objavio i imenovao ih - rekao je Taki za gorepomenuti list.

Na pitanje kakav je odnos Maje i Filipa Cara pre "Zadruge 5", Taki je odgovorio:

SPAVAO SAM SA POLA ZADRUGE! Taki progovorio o ćerkinom ponašanju u rijalitiju, pa priznao: Vodio sam je kod psihijatra!

Foto: Alo/ilustracija

 

- Odličan. Car je više puta govorio da mu je žao što nije ispao fer prema Maji, da je jedino ona bila tu za njega kada mu je bilo teško, da on nju nije ispoštovao. To je istina! Car je izašao iz prethodnog rijalitija bez dinara i tražio je Maji da mu pozajmi 2.500 evra. Pošto je i ona prethodne sezone zbog kazni i svega izašla bez para, došla je kod mene i tražila mi te pare za njega. Naravno da sam joj dao, on je to posle nekog vremena vratio.

Taki se zatim osvrnuo na to što je Maja pred rijaliti abortirala Janjuševo dete, pa naveo zašto joj on nije dao novac za abortus.

SPAVAO SAM SA POLA ZADRUGE! Taki progovorio o ćerkinom ponašanju u rijalitiju, pa priznao: Vodio sam je kod psihijatra!

Foto: Dejan Briza

 

- To je jedna jako bolna tema. Naravno da bih joj dao novac, ali ona ga od mene nije tražila. Njoj je valjda bilo glupo meni to kaže, ne znam. Svako od nas želi da se ostvari u ulozi deke, ali Maja je mlada, ima vremena da postane majka. Ima tek 24 godine, pred njom je život i karijera. Trebalo bi ceo život da gajimo dete, ili unuče, nekoga koga očima ne možemo da gledamo. To je mnogo teško, opasne su to stvari koje nisu za komentarisanje. Jedva čekam da Maja nađe čoveka svog života i da sa njim ima puno dece - rekao je Taki za pomenuti list.

Na pitanje da li se plaši za Maju zbog njene histerije i sklonosti samopovređivanju, rekao je:

- Pre nego što je ušla u rijaliti ja sam njoj rekao da ovoga puta pazi šta radi i da ne sme sebe da dovodi u takve situacije. Nekoliko puta sam je vodio i na razgovore kod psihologa i psihijatara. Nisam želeo da je vodim kod ljudi koji su njeni fanovi, išli smo kod više različitih stručnjaka. Niko od njih nije rekao Maji ono što ona želi ili bi volela da čuje, ali ja kao otac sam morao to da uradim.

URLICI SE PROLAMALI ZADRUGOM! Mensur definitivno ostavio Milicu, njoj pala roletna, pa skočila na njega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Marko

22.12.2021 13:38

Nista bolji nije od svoje CERKE .JEDNA NE BITNA OSOBA .MOZE CERKU DA VODI NA MARS ,ONA CE UVEK OSTATI ,MAJA KITA .AKO GA TO CINI SRECNIM NEKA MU BUDE .ZIVI U UVERENJU DA ZIVI SRECNO .SVAKA CAST .

Saša

29.12.2021 16:18

Ništa ti nisi bolji od ćerke,ista slika i prilika.

Nadica

04.01.2022 07:30

Ali bre covece , kako te nije sramota, o kakvoj karijeri tvoje cerke pričaš , o pola zadruge sa kojima si bio ....car ti je kriv za cerkino ludilo. Pazi karijera maje m.!!!! Sta je ona to završila pa očekujes karijeru? Vodi to na lecenje, ubice bre nekoga, ali ni ti nisi bolji kad se vucaras sa zadrugarkama , fuujj bre, zajedno na lecenje !!!