DŽABE KREČI! Mensurova bivša nikad brutalnije oplela po njegovoj maloletnoj devojci, nije ih štedela nakon njenog nervnog sloma!
Foto: Youtube/Printscreen

Milica i Mensur su opet ušli u sukob u kom je ona završila u suzama. Njih dvoje su, zajedno sa Anom Spasojević, napustili Dubiozu i proslavu rođendana i uputili se ka Beloj kući, u nadi da će se strasti između ovog ljubavnog para smiriti. U toku šetanja ka kući, Ana je rekla Milici da ukoliko uđe Mina, ona će da završi ''na palati''.

Tom prilikom, Mina Vrbaški je komentarisala za Pink svađe ovog ljubavnog para.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ono što o poslednjim dešavanjima mogu reći, je da nisam iznenađena! Sve je to deo potrebe kadra po svaku cenu, Milica je očito nezadovoljna statusom i tretmanom pa je udarila po gasu! Iskreno, nikako da dokučim šta nju muči, koji ona to problem ima? Pri tom, sada već vrlo degutantno postaje ovo svađanje oko mene, a da pri tom nisam prisutna tamo! - rekla je Mina, pa je nastavila:

- Mensur se trudi da ispoštuje, ali očito "džaba kreči". Nikako da smiri tenzije ili bar tuču! Pominje ona neku kafu da ćemo piti zajedno... Pa, očito bi bila sikteruša, jer ne znam ko bi je skidao sa krova nakon te kafe - ističe Mina.

POSETILA JE OVO MESTO PRED ULAZAK U RIJALITI! Isplivao dokaz da su Dalila i Dejan sve isplanirali, pojavili se novi šokantni detalji?!

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ruzica

20.12.2021 00:18

E ukljucim pink po navici i ne gledam sada vodim racuna zbog gledanosti odmah prebacim zadrugu kada se pojave dva debila Dejan i Dalila!

Gvineja Bisao

20.12.2021 06:44

Ovo je edukativnog sadržaja kako majka koja nije u detinjstvu bila vaspitana stvara još nevaspitanije dete.