NEĆE VIŠE DA TRPI NJENE LAŽI! Besan Ša se oglasio, pa najavio suočavanje sa Tarom: Konačno će istina izaći na videlo!
Foto: Printscreen/instagram

Nedavno je Tara Simov saznala od Maje Marinković da su sve njene drugarice u kontaktu sa bivšim dečkom, Nenadom Aleksićem Ša, sa kojim je raskinula i stavila tačku na poprilično turbulentnu vezu o kojoj javnost bruji i dan-danas. Tara je u nervnom rastrojstvu iznela pregršat jezivih detalja iz tog perioda, pa otkrila kroz kakav je pakao prošla sa reperom, pa ga je u jednom momentu nazvala i psihopatom:

- Ja znam šta Nenad radi, tačno znam kako funkcioniše, ja ne mogu više da proživljavam te stvari. Meni on ne treba, ne želim ga. Pakao sam prošla napolju, pakao! Meni nisu normalne neke stvari, da neko pesniči sebe u glavu. Meni ta opsesija ne treba u životu, klasičan je psihopata. Njemu se dan svodi na to da napu*ava ljude ku*cem, odgovara svakoj osobi na Instagramu. Najviše bih volela da sam ostala sa Čorbom. Nisam mogla, hajde ti raskini sa Ša - govorila je Simova.

NEĆE VIŠE DA TRPI NJENE LAŽI! Besan Ša se oglasio, pa najavio suočavanje sa Tarom: Konačno će istina izaći na videlo!

Printscreen

 

Ša više nije mogao da sluša gnusne uvrede na svoj račun, pa se oglasio za Pink.rs besan kao ris i najavio suočenje sa bivšom devojkom:

- Mislim da je sada stvarno bilo dosta njenih laži, ne znam da li može mirno spavati nakon svega što je izrekla na moj račun. Ostaću šmeker, a nadam se da ćemo se uskoro naći oči u oči i da će konačno sva istina izaći na videlo. Nenade, tako ti i treba - rekao je reper kratko.

ZBOG NJEGA NE MOŽE DA POGLEDA DRUGOG Tara potpuno slomljena otkrila šta je Ša u stanju da uradi, ako ona nađe novog dečka i šokirala sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading