DALILI JE MESTO U LUDNICI! Huso Mujić besan kao ris, opleo po ćerki najžešće do sad!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević je već skoro mesec dana u rasulu nakon što je okončala petogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem, a potom i kratku romansu sa Filipom Carem. Dalila je više puta pričala da će zbog celokupne situacije da završi na psihijatrijskom lečenju, ali njen otac Huso Mujić ne obraća preveliku pažnju na ovo.

Printscreen

 

- Dalila je bolesna žena, jer ovakve stvari normalan čovek ne može da uradi. Dobro da je shvatila da treba da ide da se leči. Ja bih je zatvorio u ludnicu zauvek, uništila je tako dobrog čoveka kao što je Dejan. Sad joj se sve vraća, neka pati. I on je ni kriv ni dužan oboleo zbog nje i bruke koju mu je priredila. Dejana bih uvek posetio, nju ne bih, jer je ona pokazala ko je i šta je, ne zanima me uopšte u životu - rekao je Mujić.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Podsetimo, Huso se i ranije oglašavao za pomenute novine, a ni tada nije štedeo na teškim rečima za svoju mezimicu, pa je tako nazivao čak i pogrdnim imenima.

- Ponašala se kao ku*va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što preti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Videću gde će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se videlo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti - rekao je tada Huso.

DEJAN MAZI I TEŠI UPLAKANU DALILU! Dragojević priznao koliko mu je teško što je vidi poniženu, a ona kuka zbog akcije Filipa i Maje, javnost u šoku!

Komentari (0)

Loading