SVE ĆE GA STIĆI! Tarina majka besna i ogorčena na Mateju nakon njegovih izjava, nije birala reči i najstrašnije ga potkačila!
Foto: Alo/ilustracija

Odnos Tare Simov i Mateje Matijevića je, čini se, nikad gori. Bivši partneri često ulaze u verbalne sukobe, a jedan se dogodio i sinoć, kada je Tara govorila o tome koliko joj je teško, s obzirom na to da je u ovom periodu u "Zadruzi 3" stupila u vezu sa Matejom, a on je njenu patnju nazvao čistom foliražom.

Sada se oglasila Miroslava, Tarina majka, koja je osudila Matijevićevo ponašanje.

SVE ĆE GA STIĆI! Tarina majka besna i ogorčena na Mateju nakon njegovih izjava, nije birala reči i najstrašnije ga potkačila!

Printscreen

 

- Tara treba da obriše gumicom ono što vredelo nije. Ponašanje Matijevića je gordo, bahato i ponižavajuće. Lako je blatiti nekoga ko te je doveo do finala Zadruge 3. U ovom formatu, Zadruzi 5, on svrhu nema. Sem da pokazuje svoje pravo lice i karakter. Egocentričnost i gordost. Manipulaciju. Sve to je vešto prikrivao u Zadruzi 3. Vređanje mog deteta, tj. salva pogrda na njenu iskrenost, jednom će ga stići kao belo vino. Ima i majku i sestru. Ja sam ga pročitala još tada u Zadruzi 3, ali sam ćutala. I sada mu želim sve najbolje, da ozdravi i da lakše ponese krst koji mu sleduje - poručila je Miroslava.

FILIP NAPUSTIO ZADRUGU! Car nakon vređanja produkcije momentalno izašao, isplivali detalji razgovora van rijalitija, otkriveno i ko je sa njim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Marko

11.12.2021 14:41

Bravo za MATEJU .SINE ,BRATE ,KUME .BEZI OD ONE ZENSKE SPODOBE .NIJE VREDNA NI IME DA JOJ SPOMENE KOME ONA UDJE U KUCU ,TO JE KO KUGA DA JE USLA .NJENOJ MAJCI PORUKA ,ZA POMOC VASEM DETETU PROSLI SU SVI VOZOVI .

Душка

11.12.2021 15:31

Не пљуј по туђој деци,ти ниси била способна своју ћерку да васпиташ.Ко би пожелео Тару за партнерку,тај није нормалан.

Ђура

12.12.2021 09:43

Нека што пре изведе дете из програма ако толико пати .