EKSKLUZIVNO ZA ALO! Huso Mujić otkrio: Dejanova majka je bacila vradžbine na Dalilu!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević ostala je u rijalitiju Zadruga bez muža i ljubavnika, a njeni emotivni slomovi i agresivno ponašanje postali su svakodnevica.

Poslednji u nizu slomova dogodio se kada je Dalila u nervnom rastrojstvu dozivala svog oca Husu Mujića i molila ga za oproštaj zbog svega što je uradila u rijalitiju.

Printscreen

 

Mujić je iskreno i bez zadrške za Alo! priznao da mu je teško kada gleda svoju ćerku, koja sve češće ulazi u sukobe sa bivšim mužem Dejanom Dragojevićem, na koga neretko i fizički nasrće.

Huso priznaje da ćerkinu agresiju ne podržava, ali ističe da je takvo ponašanje posledica vradžbina koje su bačene na Dalilu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Trudim se da što manje pratim rijaliti. Ostajem pri tome da je ovo Dalilina životna greška i ona će sama snositi posledice za svoja dela. Mene kao oca sve to pogađa, ali nisam u mogućnosti da utičem na nju ni da je urazumim. Poslao sam i njoj i Dekiju stvari i napisao sam joj pismo u nadi da će se opametiti. Rekao sam joj da ostavi Dejana na miru, da ga ne maltretira i da se unormali. Želeo sam da je malo oraspoložim, pa sam joj rekao da joj je pas dobio štence - rekao je na samom početku razgovora Huso, koji, iako ne opravdava ćerkino ponašanje, smatra da je ono posledica magije koja je bačena na nju.

- Dalilina majka Emina rekla je da je na našu ćerku bačena magija. Kaže da je Dejanova majka Biljana išla kod neke vračare jer nikada nije prihvatala Dalilu za snajku. Ja se u te stvari zaista ne razumem, to bolje zna Emina, to su đavolja posla - rekao je Mujić, i dodao:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ne znam ko je vračao, ali verujem da je Dalilino ponašanje posledica vradžbina. Video sam da je Dejana polivala vodom, psovala ga, a i ono bacanje po podu i vikanje nije normalno. Njeno ponašanje je katastrofa - osudio je postupke svoje ćerke Huso, koji još uvek gaji nadu da će Dejan preći preko prevare i oprostiti bivšoj ženi javno poniženje.

Printscreen

 

- Nadam se da će joj Deki oprostiti, ali ga razumem ako ne može. Sve i da se pomire, njihov odnos nakon ovoga više ne može biti isti. Ona je ta koja je pogrešila, neka ostavi čoveka na miru ako joj kaže da je ne želi, on sada ima prava da radi šta hoće. Dečko je prva liga, ne može ona svoju krivicu da prebaci na njega i time sebe opere - rekao je za Alo! Huso, pa otkrio zbog čega nije odobravao Daliline prethodne momke.

 Dejan nije promenio ni ime ni veru!

Huso je ekskluzivno za Alo! otkrio pravu istinu o Dejanovom navodnom prelasku u islam.

- Dejan nikada nije promenio ime niti veru. On je Dejan Dragojević. Nikada se nije odrekao onoga što jeste, niti mu je iko to tražio, to su gluposti - poručio je on.

Printscreen

 

 

- Podržavam prave ljude, zbog toga sam uvek bio za njenu vezu, kasnije i za brak sa Dekijem jer je dečko ispravan. Ne podržavam kriminalce i takve uvek prepoznam jer sam godinama radio u ugostiteljstvu gde sam video razne profile ljudi. Ne znam zašto moju ćerku privlače takvi, nikada nismo pričali o tome. Otkako je sa Dejanom, nikada se nisam vraćao u prošlost i podsećao je na greške koje je pravila. Trudio sam se da idemo napred, šta je bilo, bilo je - rekao je Huso.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pozvali smo i Dejanovu majku Biljanu Dragojević, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala. 

STALNO BULJI U MENE Car definitvno stavio tačku na odnos sa Dalilom za sva vremena, pa Karić otkrio sve o njegovom odnosu sa njom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading