HIT PAPARACO Bivši zadrugar se svlačio i presvlačio napolju, sevnula mu bu*a na parkingu!
Dejan Briza

Istini za volju, možda ne bi bilo tako da nije u top formi i da ne izlazi iz teretane, što je rezultiralo dobrom građom, bicepsima, tricepsima, te trbušnjacima, u šta se uverio paparaco „Rijalitija plus“, koji je bivšeg učesnika rijalitija uslikao u nesvakidašnjoj situaciji.

HIT PAPARACO Bivši zadrugar se svlačio i presvlačio napolju, sevnula mu bu*a na parkingu!

Dejan Briza

 

Istini za volju, možda ne bi bilo tako da nije u top formi i da ne izlazi iz teretane, što je rezultiralo dobrom građom, bicepsima, tricepsima, te trbušnjacima, u šta se uverio paparaco „Rijalitija plus“, koji je bivšeg učesnika rijalitija uslikao u nesvakidašnjoj situaciji. Naime, Reljić se za potrebe snimanja novogodišnje emisije jedne televizije presvlačio na parkingu ispred same zgrade, iako je napolju bilo svega par stepeni. To, međutim, Filipu nije predstavljalo problem, kao ni činjenica da je ulica na kojoj se skidao do gole kože bila prometna, te da je bio izložen očima slučajnih prolaznika. Neki od njih su ga i prepoznali pa su ga u neverici gledali, ali njemu to nije smetalo. Naprotiv, kao da je uživao u pogledima zaljubljen u svoj fizički izgled.

Najpre je skinuo košulju, a onda je otkopčao i pantalone. U trenutku nepažnje, one su se svukle više nego što treba pa mu je sevnula bu*a. Njega to nije potreslo, već je nastavio sa presvlačenjem i otišao do gepeka odakle je izvukao majicu koju je potom obukao. Kao i svaki egzibicionista nakon javnog performansa, ušao je u zgradu u kojoj se nalazio studio, te sa ostalim učesnicima programa, koji su se za razliku od njega sređivali u šminkernici, počeo sa odbrojavanjem 10, 9, 8...

Čeka sina sa Matejinom sestrom

Golišavi zadrugar uskoro će postati otac, jer on i njegova devojka Maša (19) očekuju prinovu. Naime, kako smo saznali, buduća majka njegovog deteta je rođena sestra Mateje Matijevića i trenutno je u šestom mesecu trudnoće. Filip i Maša će postati roditelji dečaka, a kako je „Rijaliti plus“ ekskluzivno saznao, sin će se zvati Viktor.

BONUS VIDEO:

TOMOVIĆ RASPLAKAO SVE! Potresnim rečima se obratio majci!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading