MAJA DAVILA CARA Marinkovićka videla da Filip muva Dalilu, pa joj pao mrak na oči! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Dok mu je ona prebacivala zbog pogleda, on joj je uzvraćao istom merom za Marka Januševića Janjuša, što ju je dovelo do ludila, pa je počela da ga davi, uvija mu prste, ali i da ga pljuje, baš kao i ranije, kada su se svađali u prethodnim sezonama.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Je l' namerno radiš te stvari? E je*aću ti mater sad. Sve ću da ti je*em i živo i mrtvo. Koga ćeš da gledaš?! Onu drolju nakaznu - započela je Maja, a onda došla do njega i počela da ga pljuje. Ipak, on nije ustuknuo, već joj se suprotstavio i počeo da joj odgovara, što je besnu starletu još više naljutilo.

- Imam pravo da gledam, gledaću non-stop. Je l' si rekla da stalno gleda u tebe? Moraš da pogledaš da bi videla. Nemam pravo da diram, ali mogu da gledam. Nećeš me ti ispravljati, Majo glupačo - bio je vrlo neprijatan Car, dok je Maja sve vreme nasrtala na njega i davila ga:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Sad ću da te ubijem, bre. Ima da te zadavim golim rukama. Nemaš pravo, što to radiš sad? Ne smeš namerno da me provociraš. Alo, idiote jedan, pa svaki dan imaš po nekoliko puta seks sa mnom, a hoćeš onu dronfulju da gledaš. Zaklaću te, nemoj sa mnom da se igraš, kao s njom.

Kako se ni Filip nije stišavao, već joj je pretio da će je ostaviti i okrenuti se Dalili, ona ga je neprestano udarala, davila, grebala, lomila mu prste, unosila mu se u facu i pljuvala ga.

- Ti si jedan običan klošar i samo igraš rijaliti. Ne znam šta ja tražim pored tebe, klošarčino raspala. Ja ću da ti dođem glave, je*em li ti sve. Nećeš ti mene više da dovodiš do ludila - urlala je Maja na sav glas.

BONUS VIDEO:

DALILA JE OSTAVILA JE DETE U ŠVAJCARSKOJ Procurio razgovor zadrugara u pušionici, ispričali Dragojevćkinu najveću tajnu!

Komentari (0)

Loading