I DEJANOVA MAJKA JE DOVELA ŠVALERA U KREVET Dalilina majka otkrila sve tajne Dragojevića, tvrdi da kriju mnogo toga!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

- Ako neko poznaje Dragojeviće ja ih poznajem. Od "Parova" do sad, znamo šta je radila ta njegova ista mati, brat, otac. Ja sa ocem pričam. Rekla bih da je bačena magija na Dalilu sa njihove strane, a Dalila je pominjala igračku, pozdravila bih tatu Gorana, on zna šta im je donosio u kuću. Unešena je jakna Ane Korać za Mikija, još na prvoj Zadrugoviziji, ja pratim to. To je magija. Sa Goranom sam se čula, pre 10ak dana. Nije mogao da veruje, ne može da čuje Dalilin glas, on je ogročen, toliko je bola nanela Dejanu. Mama će stati uz nju i ne može joj niko ništa - rekla je Mujićka.

I DEJANOVA MAJKA JE DOVELA ŠVALERA U KREVET Dalilina majka otkrila sve tajne Dragojevića, tvrdi da kriju mnogo toga!

Printscreen

 

 

- Sa Biljanom se nisam čula. Bilja je bila sa švalerom kad smo se videli, dovela je čoveka treća kuća od njihove. Dalila ukaljala prezime Dragojević?! Biljana ga je ukaljala. Goran je iz kuće izašao sa dva kofera i vratio se u Futog mami i tati. Ta ista Bilja je uradila gore pored troje dece, dovela je drugog čoveka u Goranov krevet.

- Ovim putem pozdravljam sve hejtere Daliline, doći će do pomirenja, pozdravljam porodicu u Veterniku, nek ne slave razvod braka. Da li će se to desiti u Zadruzi ili posle, biće zajedno. Sve će doći na svoje, Dalila i Deki će 1000% biti zajedno. Deki će shvatiti. I ja sam mu slala stvari, nije samo iz Veternika, ne znam što mu se ne kaže. Poslala je njemu majka, on mene majkom naziva, ne samo David. Ja njega volim- kazala je Mujićeva.

- Dalila će biti kraljica pa kraljica. Dalila najviše voli Dejana, nek mu je uradila, ali ga voli najviše. Samo da Deki i Dalila budu dobro. Pozdravljam moje prijatelje širom sveta, nek rade šta hoće, videćemo kako će se sve završiti - zaključila je Mujićeva.

BONUS VIDEO:

CAREV DRUG BRUNO OTKRIO KOJU PODRŽAVA Filip će poludeti kad vidi koju je između Maje i Dalile odabrao njegov prijatelj!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nina

27.11.2021 22:02

A ti si stvarno Psihicki poremecen slucaj!..Zeno bolesna idi lijeci se ako ti jos pomoci ima!..Nisu ni hodze sto su nekad bile bolesnice fuj!..Ko si ti i tvoja Dalila ko!?..Kcerka ti je dala P...u na izvolte pored muza joj jos 🤮...i sada tebi i njoj neko kriv!?..Hajde makni se i ti i tvoja Dudlila ni za Kuruza niste!!!..🤢🤮🤮🤮..Brisi u Stalu!.

Mile

28.11.2021 22:33

@Nina - Ako je ova dobra sto nije sa svojim muzem

Nada

28.11.2021 06:26

Ovo je zena vjestica ! Opasne majka i cerka. !!! One su zaista omađijale Dejana ,ali moraju da znaju da se sve vraca !!! Pod hitno , garderobu koju je Dejan dobio od nje ,iznese iz Zadruge i ode u manastir ,jer ovo nije za igranje , a i zdravlje mu je ugrozeno !!! Ove ludace su spremne na sve !!!

JA

28.11.2021 06:49

Kada 'upoznah' Dudlinine roditelje,shvatih da bolja nikako nije mogla da bude ….jos ce mi je biti zao ;)

Mirko

28.11.2021 20:54

Ibor tvoje ćerke je bio da se k.eše u Zadruzi sa Carem.,pred mužem. Dekija je omaloaćavala, nanajporjaiji mogući način. Ona jekria za sve.Izdala je Dekija i svoju VERU. On joj nikada neće oprostiti i nikada se sa njom omiriti neće. Ima svoj novi životni ut na kome ga čeka sreća. Ne voli je,zgadila mu se. Varala a je i u braku, Postoje i dokazi za to. zato ću ti pite lekove i pokri te se. Isto je uradila Dekiju, što si ti Husi/izjavio je za medije/. Iver ne pada daleko od klade. Od 16 godin je pravila probleme, ti si je odgajala u Tuzli...Zato ćuti i pokri se. Niko nju nijieterao nasex.Rekla je da ne voli Dejana, da hoće da živi....odlepikla je i treba je lečiti. Deki je sa njom završio za sa vremena. ne treba mu ni kuća ništa, sao kad se zla oslobodio.Srbija ga čeka i njegovi najmiliji.Krvneveze se ne raskidaju rečima.kako ti voliš svoju ćerku,tako i oni njega. Ti njegovamajka nisi niti ćeš biti, Biljanaje majka koja se zoe svetinja, a ti si samobivša tašta.Oni su razvedeni.Onaviše ne postoji u njegovomživotu.

Ruška

28.11.2021 22:03

Mamita,neka ona voli tbe tvoje je ete. Deki nju viš ne voli, zgadila mu se. Nikada neće biti sa njom, a i razvedeni su. Ona više za njega ne ostoji Toliko je zla i prljava u duši da je to z nepoerovati.Nema empatiju prema ljudima. Njena promiskuitetna prošlost iz mladjih dana došla je na naplatu.karma je kučka.Sve se vraća se se plaća.Dei je zaljubljenu jednuvrloobrazovanui kvaitetnu i čistudevojku.Ku.eštije su mu dosadile. Manipulatorke i prevarantkinje. On je TOP madić na svim poljima.aboravite ga.Stabilno korača ka svom cilju i novom životnom putu ge ga čeka sreća i napredak. Ti svoju psiho ćerku vodi na lečenje.Ona ima psihičkih problema. Car je postavio tamo gde joj je mesto. Izjaila je da ne voli Dekija,već cara i da je jako zaljubljena i da hoće da živi....epa sad neka živi...i neka se roka koiko želi...Dekija ne interesuje.Nikada je izdaju oprstiti neće, niti će biti sa njom.