PONAŠALA SE KAO K*RVA, TAKO ĆE I PROĆI Dalilin otac odmah reagovao kada je video da je njegovu ćerku Car prevario s Majom!
Foto: Youtube/Printscreen

Iako se činilo da je njen ulazak protekao mirno i da prema bivšem dečku Filipu Caru ne oseća ništa, samo dva dana nakon ulaska, ona je podgrejala svoju ljubav prema Filipu, a sve je začinjeno i poljupcem.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Naime, ovom ponovnom zbližavanju kumovao je ni manje ni više, nego novoizabrani vođa Marko Janjušević Janjuš, bivši Majin dečko, koji je šokirao sve gledaoce i zadrugare kada je za svoje potrčke izabrao upravo Maju Marinković i Filipa Cara.

Dalila je to veoma teško podnela i noć je provela sumnjanjući u Filipovu vernost, a u ranim jutarnjim satima se ispostavilo da je bila u pravu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Naime, Car je pozvao Maju na "tajno mesto", tačnije u radionicu, a kad joj je dao znak da krenu ona je odbila. Ipak, ubrzo se predomislila, pošla je za njim, a onda su se njih dvoje poljubili, misleći da se nalaze u uglu koji nije pokriven kamerama.

Sve ovo prokomentarisao je Huso Mujića, Dalilin otac, koji nije bio preterano iznenađen razvojem situacije u rijalitiju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Ponašala se kao ku*va, tako će i proći. Ja sam rekao da ta veza neće uspeti, eto joj sad. Ovo je bilo očekivano. To što preti Dejanu, mlati praznim pištoljem, od toga nema ništa. Videću gde će sad, njoj života od sramote više nema. Iznenadilo me je i da je ovoliko trajalo, odmah se videlo da sa tim buzdovanom Carem nema budućnosti - rekao je Huso.

BONUS VIDEO:

DALILA POPILA LEKOVE Car i Maja tresu jorgan, Dragojevićka pala u postelju!

Komentari (0)

Loading