SVE KONCERTE MI OTKAZUJU, MISLIO SAM DA BUDEM MOLER Ša priznao da mu je Ivana sve uzela!
Printscreen

- Nisam zaljubljen. Nema ljubavi, soliram, jedino gajim ljubav prema psu. Plašim se veza. Istraumiran sam, ne želim da ulazim u veze, kombinacije, želim da budem sam i to je to. Sa ženama se samo družim - rekao je nekadašnji zadrugar.

SVE KONCERTE MI OTKAZUJU, MISLIO SAM DA BUDEM MOLER Ša priznao da mu je Ivana sve uzela!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official, instagram

 

 

Kako kaže, posla ima sve manje zbog pandemije korona virusa, ali on ne planira da odustane od muzike.

- Mislio sam da budem moler. Šalim se (smeh). Gde god je zakazan nastup u inostranstvu nekoliko dana pred koncert se otkazuje, ne znam kako će se sve odvijati, ali ja i dalje planiram da se bavim muzikom, ne odustajem - rekao je Ša.

On se zatim osvrnuo i na finansijsku situaciju, pa dodao da mu je bivša žena Ivana Aleksić "sve uzela".

- Sa finansijama sam dobar. Lagan sam za mnogo hiljada evra, ali ne brinem, imam novca, ne brinem o egzistenciji. Naravno da ne bih ulagao sve u pesme, treba uložiti i u neke druge poslove. Ulagao sam novac na sve strane. Bilo je ulaganja i u nekretnine, sada ne, druga strana je sve uzela - kazao je reper za pomenuti medij.

Ša je ispričao i da dok je bio mlađi nije imao mnogo novca.

- Nisam imao novac za skupe stvari. Bio sam siromašan, ali sam sve to nadoknadio kada sam porastao. Uzeo sam stvar u svoje ruke i sve napravio bez pomoći mame, tate, babe, dede, prijatelja. Nenad Aleksić Ša je sve ovo što vidite danas. Bez obzira na to što su mu drugi rasparčali sve to, ne njihovom zaslugom, neka troše moje krvavo zarađene pare - rekao je Ša, ponovo aludirajući na bivšu suprugu.

BONUS VIDEO:

OVO JE PREVIŠE ČAK I ZA MIKIJA Pitaj ih obe da budu u vezi s tobom: Đuričić posavetovao Cara nakon što je Dalilu prevario s Majom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading