JOŠ JEDAN RAZVOD U ZADRUZI Grujinoj ženi presela slava zbog njegovih ispada, pevač sve prisniji sa Mimom Šarac
Foto: Printscreen/instagram

Iako se mesecima unazad u "Zadruzi" odvija zbližavanje oženjenog pevača Nikole Grujića i atraktivne Milane Mime Šarac, njegova supruga Ljiljana uvek je govorila da svom dragom veruje, da dobro zna šta on radi, te da je sigurna da granicu neće nikada preći. Tog stava je bila sve do jučerašnjeg Aranđelovdana, njihove porodične slave - dok je Ljiljana u njihovom porodičnom domu služila familiju i prijatelje, njen suprug otišao je "korak dalje" sa Mimom, zbog čega je van sebe.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Do jučerašnjeg dana sam zaista bila uverena da zna šta radi i da je svestan gde se nalazi i zbog čega je tu. Dok su svi oko mene pričali ružno ja sam gledala na sve ovo kao na igru i uvek ga branila i verovala u njega - počinje priču vidno povređena Ljiljana, Grujina žena.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Poslali smo i više nego što je tražio za slavu, dali sve od sebe da mu bude lakše jer nije pored nas, a on nam je priredio baš lepe kadrove i to dok su gosti, koji nam godinama unazad dolaze na slavu, sedeli za stolom sa nama. Ne zna se kome je više bilo neprijatno. Nikako nismo mogli da opravdamo ono što smo videli. Neprijatno zaista - iskrena je Ljilja

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mima je, inače, sinoć u razgovoru sa Darkom Tanasijevićem otkrila da joj je Gruja obećao ulazak u emotivnu vezu, ali da je potrebno da "samo raščisti svoju situaciju i to što ima", mislivši na brak sa Ljiljanom.

- Kao žena sam povređena, ali više mi je teško zbog dece koja će to jednom videti - kaže Ljilja, a da li će se pevač osmeliti na taj korak i priznati da želi da okonča brak zbog Mime, ili mu je ona samo "prolazna avantura" - ostaje da vidimo u narednom periodu.

DALILIN OTAC NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Komšije otkrivaju istinu o Husinom zdravstvenom stanju, svakodnevno ga obilazi Hitna pomoć

Komentari (0)

Loading