PODRŽAVAM DALILU U ŠVALERISANJU Era Ojdanić za RIJALITI PLUS progovorio o svojoj mezimici!
Foto: ATA Images

Folk pevač Andrija Era Ojdanić (73) godinama važi za jednu od najlucidnijih javnih ličnosti, što nam je pokazao u brojnim rijalitijima u kojim je uspešno učestvovao. Za Alo! se prisetio tog perioda i naglasio da je na ovakav vid egzibicija kada je njegova karijera u pitanju stavio tačku.

PODRŽAVAM DALILU U ŠVALERISANJU Era Ojdanić za RIJALITI PLUS progovorio o svojoj mezimici!

Printscreen

 

- Sa rijalitijem sam završio kada sam izašao iz četvrte sezone „Farme“. Posle toga nisu me zvali, a ni ja se više nisam nudio. Iza sebe imam četiri rijalitija, dva „Velika brata“, „Farmu“ i „Parove“, i to je od mene sasvim dovoljno - kaže Era, koji dodaje da prati dešavanja u „beloj kući“, ali da su aktuelni učesnici za njega i njegove kolege veterane male bebe:  

- Da sam tamo sve bih ih razbucao i ne bi znali gde se nalaze. Oni su za Zoricu Marković, Milića Vukašinovića i mene đaci u prvom razredu osnovne škole - kaže Ojdanić.

PODRŽAVAM DALILU U ŠVALERISANJU Era Ojdanić za RIJALITI PLUS progovorio o svojoj mezimici!

Printscreen

 

Era je za Alo! prokomentarisao i trenutno najaktuelniji ljubavni trougao koji čine Filip Car, Dalila i Dejan Dragojević, ali je za razliku od mnogih ukućana i njegovih kolega stao na stranu starlete iz Tuzle.

- Vidim da se digla velika prašina oko moje Dalile i ja moram da kažem da je podržavam u svemu. Ona je veliki rijaliti igrač, a znam i da je svašta prošla u životu - počinje Era priču o svojoj prijateljici, i dodaje:

PODRŽAVAM DALILU U ŠVALERISANJU Era Ojdanić za RIJALITI PLUS progovorio o svojoj mezimici!

Printscreen

 

 

- Sa njom sam učestvovao u „Parovima“ i sećam se kada je ušla i rekla: „Došla sam iz velikog mangupskog društva da vas naučim pameti! Slušajte šta vam kažem, sto godina kiša da ne padne - frajeri rastu, jer to na njih ne utiče“. E to vam je Dalilina filozofija - objašnjava folker.

Ojdanić naglašava da je jasno da Dragojevićka treba da ide svojim putem, a da je švaleracija zanat koji nikada neće prestati da bude aktuelan.

- Dejan Dalili neće biti ni prvi ni poslednji muž, samo neka ona tera kera. Švaleracija je stari srpski zanat i postoji otkad je sveta i veka. Ranije je to bilo diskretno, ali danas su mediji sve uzeli pod svoje pa se sve sazna i svi vide - kaže Era, i zaključuje:

- Ovoj epidemiji će doći kraj, ali švaleraciji neće nikada.

Postao sam voditelj

Folker se pohvalio da je poslednjih meseci promenio profesiju i sada je voditelj emisije „Prelo u našem sokaku“ koja se emituje na TV Hepi.

- Era Ojdanić je rođen za sve, za šou program, ako treba da budem pevač, pevač sam, idem u rijaliti, sviram harmoniku, a ako treba da budem voditelj, onda sam i to. Rođen za sve!

BONUS VIDEO:

DALILIN OTAC NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Komšije otkrivaju istinu o Husinom zdravstvenom stanju, svakodnevno ga obilazi Hitna pomoć

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

23.11.2021 10:59

Era, izlapela nedopravljena budala!!! Nema pojma gde bije!!!