MILICA I BORA ČEKAJU DETE Rijaliti Plus otkriva: Kemezova uživa u trećem mesecu trudnoće
Printscreen

Sudbinu nekadašnjeg rijaliti para Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su se nakon Zadruge venčali i dobili dete, uskoro bi mogli da dožive i Milica Kemez i Bora Santana. Naime, kako je „Rijaliti plus“ saznao, bivša frizerka i harmonikaš navodno čekaju dete, a to kriju od svih.

MILICA I BORA ČEKAJU DETE Rijaliti Plus otkriva: Kemezova uživa u trećem mesecu trudnoće

Foto: Ataimages

 

- Milica je u trećem mesecu trudnoće, za koju zasad znaju samo članovi porodice. Budući da je još uvek rano, oni žele da se uvere da je s bebom sve u najboljem redu, da odrade neophodne prenatalne testove pa da tek onda saopšte javnosti srećne vesti - ispričao je za „Rijaliti plus“ blizak prijatelj ovog rijaliti para. Kako nam je još rekao, buduća mama je presrećna zbog saznanja da će za nekoliko meseci roditi svoje prvo dete koje je jako želela.

- Zbog specifičnog i teškog života, bez roditelja i njihove ljubavi, Milica odavno mašta o porodici i deci. To koliko Boru voli, ne treba naglašavati ako uzmemo u obzir preko čega mu je sve prelazila i šta mu je praštala samo da bi bili skupa - ispričao je izvor za „Rijaliti plus“.

Nakon završetka četvrte sezone rijalitija Zadruga, Kemezova i Santana su odlučili da na svoju ljubav definitivno stave tačku i da ubuduće njihov odnos bude strogo prijateljski. Razlog takve odluke tada bio je Miličina sumnja da ju je Bora varao s njenom rođenom sestrom Mirelom. Međutim, čini se da je uspeo da joj objasni da među njima ničeg nije bilo, te je odlučila da mu pruži novu šansu. On je to očito i te kako iskoristio i napravio joj bebu.

MILICA I BORA ČEKAJU DETE Rijaliti Plus otkriva: Kemezova uživa u trećem mesecu trudnoće

Foto: Printscreen/instagram

 

- Milica i Bora su tek nedavno saznali da je ona u drugom stanju i ta vest ih je veoma obradovala jer su na bebi radili i dok su bili u Zadruzi. Ona je stalno pričala kako mašta o tome da postane majka i želja joj se konačno ispunila - ispričao je izvor za „Rijaliti plus“, i dodao da budući roditelji još uvek ne znaju pol deteta.

- Planiraju za nedelju dana da urade prenatalni test koji iz krvi trudnice otkriva pol. Milica priželjkuje ćerkicu, dok bi Bora više voleo sina. Ipak, oboma im je trenutno najvažnije samo da beba bude živa i zdrava i da Miličina trudnoća prođe u miru.

Do zaključenja ovog broja Milicu Kemez nismo uspeli da dobijemo na broj telefona dostupan našoj redakciji, ali nam se Bora Santana javio. On nije potvrdio informacije do kojih smo došli, ali ih nije u potpunosti ni demantovao. Istakao je, međutim, da je srećan s Kemezovom, te da je sve u najboljem redu.

MILICA I BORA ČEKAJU DETE Rijaliti Plus otkriva: Kemezova uživa u trećem mesecu trudnoće

Foto: Printscreen/instagram

 

- Najbolje da pozovete Milicu, koliko znam, ona nije trudna - rekao je kroz smeh pomalo neubedljivo Santana, i dodao:

- Ne krijem da bih bio najsrećniji na svetu kada bih postao otac, a isto tako i Milica. Bili bismo odlični roditelji, međutim kod nas te stvari idu spontano i neplanirano. Ne opterećujemo se, već uživamo i volimo se - kaže Bora za „Rijaliti plus“.

Ostaje nam samo da čekamo da vidimo da li će stomak Milice Kemez i dalje nastaviti da raste ili je Bora bio u pravu.

Snaja služila na Santaninoj slavi

Bora Santana je pre dva dana proslavljao krsnu slavu Aranđelovdan na kojoj je Milica Kemez ne samo služila goste već je bila zadužena i za dekorisanje stolova.

MILICA I BORA ČEKAJU DETE Rijaliti Plus otkriva: Kemezova uživa u trećem mesecu trudnoće

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moja dekoracija - napisala je ona uz video-klip na kojem se vidi sto koji je aranžirala.

ŽRTVA ZLOUPOTREBE Transrodna pevačica tvrdi da su priće o samoubistvu i zlostavljanju lažne

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gradjanin

23.11.2021 16:26

Jako je žalosno kad vidite da iole normalna devojka se uda za ovu spodobu od čoveka.....žalosno i tužno... Šta će to dete biti kad poraste?!??

Star

23.11.2021 17:56

Neka neko podseti ovu umisljenu kvazi zvezdetinu, folirantkinju koja daje izjave za ovaj portal, a onda ih proziva, da treba biti srecna sto je novinari nazivaju bivsom frizerkom a ne bivsom plesacicom i animir damom iz Bujanovca i Svajcarske - sto i zapravo jeste! Njene klipove sa magicnim brkom - Filipom Djukicem ce zauvek biti po svim sajtovima za odrasle tako da postenje ne moze glumiti ni za 3 zivota!