DALILINOJ MAJCI POZLILO Emina pala u nesvest nakon skandaloznog razvoda zadrugara
Printscreen

Razvod Dalile i Dejana Dragojevića potresao je njihove porodice, a čini se najviše njenu majku Eminu. Kako nam je starletin otac Huso Mujić otkrio, nesrećnoj ženi je danima jako loše, a na dan kada su njena ćerka i zet potpisivali papire je završila u hitnoj!

Printscreen

 

I dok Dalilin tata i dalje drži stranu Dejanu, mama Emina neprestano plače. Iako su razvedeni, Huso je preko jednog komšije saznao da je njoj danima loše, a da je na dan kad su ćerka i zet potpisali papire, pala u nesvest

Printscreen

 

- Čuo sam da joj je jako loše otkako se desilo sve ovo sa Dalilom i Dejanom i da je završila u hitnoj. Kada se prikazivao njihov razvod na televiziji, Emini je skočio pritisak i valjda je glava počela da je boli, da bi se na kraju srušila. Komšije su je nekako dovele do kola i odvele kod lekara gde je dobila neke lekove... Ne znam tačno... Znam samo da je sve to jako loše podnela. Emina je, kao i ja, smatra da je Dejan bio najbolji momak za Dalilu. Neće više nači takvog čoveka, poštenog, dobrog, da je voli, poštuje i sluša - rekao je Huso.

Foto: facebook, youtube

 

Iako se razveo nedavno, čini se da Dejan itekako uživa u okruženju i društvu zadrugarki. Poslednjih dana se zbližio sa Tarom Simov i gotovo da se ne razdvajaju, pa su proveli noć zajedno u krevetu. U jednom trenutku oni su sakrili glave ispod jorgana, a mnogi pretpostavljaju da su se poljubili.

OVO SU MAJINE NOVE GRUDI! Marinkovićeva u garderoberu premijerno pokazala nove implante, evo kako izgledaju!

Komentari (1)

Loading
Lana

22.11.2021 05:20

tako i Dudla pada u nesvest,sad znamo na koga je i u tome!