ŠOK OBRT! DALILIN OTAC BESAN NA DRAGOJEVIĆE! Oglasio se Huso Mujić i poručio: Ovo je sramota šta oni rade!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila Dragojević istakla je u rijalitiju kako će kuću u Gornjem Šepku zadržati za sebe i da je neće dati Dejanu Dragojeviću.

Naime, ona ima u planu da od kuće sebi napravi vikendicu, međutim Dalila nije upućena u to da je njen otac bio izričit u tome da će se kuća nakon prevare prepisati Dejanu.

Kako bismo saznali šta sada tim povodom misli Huso Mujić, pozvali smo ga na telefon i dobili odgovor:

ŠOK OBRT! DALILIN OTAC BESAN NA DRAGOJEVIĆE! Oglasio se Huso Mujić i poručio: Ovo je sramota šta oni rade!

Printscreen

 

- Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali celu ne. Ja i dalje stojim iza toga - kaže Huso za "Blic" i dodaje:

- Ako želi celu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće celu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota - oštro poručuje Huso.

Kako su Dejan i Dalila juče potpisali papire za razvod braka, Mujić smatra da je jako ružno da se tome raduje porodica Dejana Dragojevića.

- Video sam da se David i njegova porodica raduju što su se oslobodili Dalile. Moja ćerka jeste najgora i svašta je uradila, ali kako ih nije sramota da se raduju tuđoj nesreći? Gde je taj isti David bio prethodnih pet godina dok su oni živeli u Gornjem Šepku. Što im porodica nije dala krov nad glavom? Gledali smo Dejana ovde kao malo vode na dlanu, a oni opisuju da mu je u Gornjem Šepku bilo kao u logoru. Sramota! Neka budu pošteni i neka kažu kako stoje stvari - zaključuje iznervirano Huso Mujić za gorepomenuti list.

CAR POBESNEO ZBOG DEJANOVOG GOSTOVANJA NA RADIJU Filip uleteo u emisiju kao furija i izvređao voditelje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mikica

19.11.2021 17:09

Oa sta bi da Dejanu da kucu Nije Muji verovatiii

Maks

19.11.2021 17:44

Zar dotični gospodin nije rekao da će Dejanu prepisati kuču šta je sad ovo. Obečanje ludo radovanje žalosno.

Šane

19.11.2021 18:37

Muška, ,,dronfulja,, stesno za dete...

Lana

20.11.2021 01:14

doce njemu Car tu,pa isprebijati i njega i Dudlilu!😂😂