AKO DEJAN OPROSTI KUJI PREVARU BIĆE NAJVEĆA BUDALA! Otac Dejana Dragojevića brutalan prema Dalili: Treba da urinira po njoj tamo!
Printscreen/Hype

Otac rijaliti učesnika Dejana i Davida Dragojevića i svekar Dalile Dragojević bio je gost na televiziji Hajp u emisiji "Hajp specijal".

Goran Dragojević je prvi put pričao javno o odnosima unutar porodice Dragojević, sinovima Dejanu i Davidu kao i odnosima sa njihovom majkom Biljanom i još uvek zakonitom snajkom Dalilom trenutno najpopularnijom rijaliti preljubnicom u regionu.

AKO DEJAN OPROSTI KUJI PREVARU BIĆE NAJVEĆA BUDALA! Otac Dejana Dragojevića brutalan prema Dalili: Treba da urinira po njoj tamo!

Printscreen/Hype

 

Goran je voditelju Stefanu Usiljaninu rekao da je u fantastičnim odnosima sa Dalilinim ocem Husom Mujićem, kog često posećuje u Šepku i dodao da niko od porodice nije imao pojma da je brak Dejana i Dalile loš.

Dejanov i Davidov otac vidno ogorčen na snajku pred kamerama “Hajp” televizije je rekao da mu je žao što ne može Dejanu reći da u rijalitiju urinira što više po Dalili i Filipu Caru i nazvao je "kujom" jer ga je veoma zabolelo kao oca sve ono što se dešava njegovom sinu unutra.

Ceo intervju Gorana Dragojevića pogledajte ispod teksta:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vikotorija

16.11.2021 23:22

Izdaja se ne sme oprostiti po bilo koju cenu. Mislim da je Deki dovoljno inteigentan i mudar da krene dalje sam, bez ove manipulatorke i nemoralne žene.Ona ,jednostavno ne može da voli,manipulator i patološki lažov, sem toga je kleptmanska jer krade Ona voli samo sebe i nema empatije prema drugim ljudima.Dekiju njegovu hranu iz šteka i novac konstantno da bi hranla Cara,kupovala iće i davala mu za kocku.Užas. Kakav oproštaj. To se ne sme desiti ni po koju cenu, jer će ona to da mu uradi u što raem roku. Kad je ušla prodavala je priču da ga voli najviše na svetu, tako da za te prljave igre mora da plati debelo.Dekiju želimo što hitniji razvod, a se ovog ZLA oslobodi...