RIALDA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otvorila dušu u emisiji Alo! Naslovna pa priznala: Oštećujem sve muškarce koje dotaknem
Ataimages

Jedna od najlepših, ali i najkontroverznijih učesnica rijalitija do sada, pevačica Rialda Karahasanović, gostujući u emisiji Alo! Naslovna, koju ćete moći da vidite na našem Jutjub kanalu danas u 12 sati, govorila je bez dlake na jeziku o svemu onome o čemu su mediji pisali proteklih godinu dana. Dotakla se priče o prostituciji, gej aferama, turbulentnim odnosima sa bivšim partnerima...

RIALDA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otvorila dušu u emisiji Alo! Naslovna pa priznala: Oštećujem sve muškarce koje dotaknem

Ataimages

 

Od kako si ušla u Zadrugu 4 čitali smo razne naslove o tebi. Kao da ne postoji negativan koji te nije zaobišao. Kako si se nosila s tim?

- Kada sam odlučila da se bavim ovim poslom i da budem deo javnog sveta, ja sam se pomirila s tim da to tako mora. Svako radi svoj posao onako kako misli da je najbolje. Da sam neko kome to smeta, onda bih se bavila nekim drugim poslom.

RIALDA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otvorila dušu u emisiji Alo! Naslovna pa priznala: Oštećujem sve muškarce koje dotaknem

Printscreen

 

Koji te je naslov najviše povredio ili bar malo uzdrmao?

- Najgore mi je bilo kada je izašao naslov da sam maloletna rodila dete i da ga krijem. Ja zaista nisam osoba koja bi tako nešto uradila. Sećam se da sam bila u Zadruzi kada je to izašlo, Sandra Rešić mi je baš rekla i ja sam ostala ukopana u mestu. Moj bivši muž ima sina, i verujem da je to spona zbog koje su povezali i iskonstruisali priču o meni. 

Tvoja i Kenanova veza je bila burna, tako se i završila. Da li sa ove vremenske distance misliš da si bila u toksičnom odnosu?

- Moja i Kenanova veza je postala burna nakon našeg izlaska iz rijalitija. Žao mi je jer smo prošli kroz mnogo toga. Mi se jesmo svađali i imali turbulentan odnos, ali koja veza nije takva? I kada se pričalo da smo se krili, mi smo to radili zbog fanatika koji su nas opsedali. Sada iz ovog ugla, jedino u šta verujem kada je ta veza u pitanju su moje emocije koje sam imala prema njemu. Naša veza u rijalitiju i van njega nije bila ista, sve što se dogodilo nakon Zadruge je jedno od najgorih iskustava koje sam ikada imala. 

RIALDA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otvorila dušu u emisiji Alo! Naslovna pa priznala: Oštećujem sve muškarce koje dotaknem

Foto: Alo/ilustracija

 

Imala si loše iskustvo i sa bivšim suprugom, takođe ste burno raskinuli. Kao da voliš problematične odnose? 

- Meni je jedan prijatelj rekao u jednom trenutku da ja svoje muškarce „oštećujem“. Tada sam se i ja zapitala da li je problem možda u meni. Činjenica je da se za mene lepe „slepci“ i kao da mi na čelu piše: „Priđi, molim te“. Kada se zaljubim, dozvolim da ljubav prema partneru prevaziđe ljubav koju imam prema sebi. Prepustim se, izgubim i tada niti cenim niti poštujem sebe, previše dozvolim i onda uvek bude turbulentno kada dođe do pucanja. 

RIALDA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Otvorila dušu u emisiji Alo! Naslovna pa priznala: Oštećujem sve muškarce koje dotaknem

Foto: Alo.rs

 

U kakvim si sada odnosima sa bivšim suprugom?

- To je moj prošli život i nema potrebe da se na njega vraćam. Mi jesmo imali jedan spektakularan razvod. On je pisao statuse za mene, ja za njega. Naše porodice su bile u svađi, naš odnos je tokom razvoda bio kao ratno stanje. To je sve sada iza mene. 

Da li misliš da si tokom života možda propustila nekog kvalitetnog partnera koji te nije dovodio do takvih situacija?

- Sigurno da jesam. Volela bih da u budućnosti privučem momke kakve sam imala, a koje možda u datom trenutku nisam umela da prepoznam jer sam bila zaluđena nekim drugim modelima veze.

Nisam prostitutka

Neko je pokrenuo i glasine da se baviš prostitucijom, da li ti to smeta?

- Čula sam da pričaju to za mene, ali za svaku ženu iz Zadruge manje-više to govore. Da jesam, ako ništa drugo, bar bih živela u nekom luksuznom penthausu i vozila skuplji auto. To su gluposti, ja zaista nemam potrebu oko takvih stvari da se pravdam. 

Priče da sam lezbijka su smešne

Govorilo se i da si gej, da si bila sa devojkama u emotivnim vezama?

- Ta priča postoji jako dugo, još dok sam bila klinka. Ja sam se družila sa raznim ljudima, nemam problem s tim. Da li sam ja nekada kada sam bila pijana poljubila u klubu drugaricu, jesam, ali to se dešava svakoj devojci. Ja sam napravila grešku u rijalitiju sa Matorom jer mi je bilo žao nje, uvek je kukala kako je svi sabotiraju jer voli žene, i ja sam želela da joj budem podrška. Nju su tamo svi šikanirali, najviše onaj paćenik Lepi Mića koji je homofob. Zaista ne bih imala problem da se uslikam, da izađem javno i priznam da volim devojke i da živim život onako kako ja hoću, ali nisam u toj priči.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Olivera uklonila uspomene sa Đoletom, a onda i njegovo prezime! Svi se pitaju šta je razlog?

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading