JOVANA I DAVID U SUZAMA! Stefanova devojka i Dragojević zaplakali uživo u emisiji, a glavni razlog je Biljana i njena poruka sinu
Printscreen

David Dragojević se gostujući u jednoj emisiji dotakao odnosa svog brata Dejana Dragojevića i njegove supruge Dalile Dragojević.

Naime, on je otkrio da je ona uvek bila sklona manipulacijama, a nije izdržao, pa je pustio suze dok je gledao njihove porodične momente.

Voditeljka se dotakla i klipa koji je Biljana Dragojević nedavno objavila na društvenoj mreži Instagram, zbog kojeg se većina gostiju rasplakala, uključujući i Davida, ali i Jovane Ljubisavljević, koja je takođe bila u emisiji.

- To je moj brat, bio sam sa njim u sobi 20 godina... On je sve moje i dalje! Ali, šta da radim... Biće bolje! On ne zna kako se zatvorio, šta ga čeka, mlad je momak, lep, perspektivan, čeka ga budučnost - kazao je David jedva zadržavajući suze.

OVO SE NIKADA NIJE DESILO U RIJALITIJU! Produkcija donela nesvakidašnju odluku i uradila ovo dok su svi takmičari budni!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Hurem

06.11.2021 23:08

Sanja pozvala u goste misicu i Kiju na temu manipulacija muškarcima. Bravoo. Koliko je izveštačena i nadobudna misica. Bruka. Kome je ona slala srca iz emisije??? Luka, volim te.

Sava

07.11.2021 09:57

@Hurem - Stoko bezdušna i nevaspitana. Ovde je tekst o porodičnoj situaciji, bolu, tuzi, nadi u bolje odnose i ljubavi u toj porodici koja je trenutno razorena. I kamen bi proplakao dok ovo gleda. Kija he to proživela a Cakana i Jovana su zapkakale kao što bi uradila većina normalnog sveta. Cakanine reči su reči jedne majke koja se užasava takve situacije u porodici, a "pametna i zla" Hurem piše ko je kome slao poljupce. Bože dragi, gde "rastu" ovakve budale kao ova što piše o slanju ljubavnih poruka. Nadam se da tajvih nema u mojoj porodici.

Lana

07.11.2021 03:13

grbava Jovana je najvece manipulatorsko zlo spremno na sve samo da su uvali i izadje iz 15mk! ta ima spremne kofere i seli se od ljubavnika do ljubavnika! karici se usrecili,a Luka se spasio!