MAJSTORI NAPUSTILI RADOVE! U kući Dalile i Dejana sada je pustoš, a ovo je glavni razlog, upleten i njen otac koji je ćerki poslao brutalnu poruku!
Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević pre "Zadruge" živeli su u kući u mestu Gornji Šepak, u Bosni i Hercegovini, gde su napravili dom na zemlji njenog oca. Oni su je opremili po najnovijim standardima, kako su želeli. Samim tim, u ovom selu, njihova kuća važi za jednu od najluksuznijih.

Inače, ovde su do skoro bili majstori, koji su napustili radove.

Naime, Dalilin otac, Husa Mujić ogorčen je na ćerku zbog ovog postupka, otkrio da je na strani bivšeg zeta i da za Dalilu ne želi da čuje zbog preljube.

Međutim, Dalila više neće moći da živi u njoj, kako je njen otac otkrio, ova nekretnina biće prepisana upravo Dejanu.

- I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad - rekao je Huso.

- Njemu treba kuća. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati. Tu je kuću on pravio sa njom, a on posle neka sa njom radi šta hoće. Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može posle da je baci, zapali... Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija - rekao je skrhan Husa.

Podsetimo, Dalila i Dejan Dragojević stavili su tačku na svoj brak samo posle nekoliko dana provedenih u rijalitiju "Zadruga", kada je Dalila prevarila supruga pred kamerama sa Filipom Carem.

DALILA OŠAMARILA FILIPA! Car nasrnuo na devojku, ona krenula fizički da se obračuna sa njim!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading