JA NE POZNAJEM SVOJE DETE! Majka maloletne Milice u nervnom rastrojstvu, ne zna kako više da opere ćerku zbog njenog skandaloznog ponašanja!
Foto: Alo/ilustracija

Vezu Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića obeležile su brojne, svakodnevne svađe, a svaka je žustrija od one prethodne, što izaziva lavinu reakcija.

Naime, Miličina porodica takođe nije ostala imuna na ovakve scene, a njena majka, Ana, otvorila je dušu i priznala koliko joj sve teško pada, ali i odgovorila na brojne prozivke:

- Iskreno da vam kažem, ni ne gledam mnogo više, nemam ni vremena, a i mnogo mi nedostaje moja ćerka, mi smo porodica koja se nikada ovako nije odvojila. Ne interesuje me ni novac. Čitam neke komentare da sam ja dete pustila, ali to je bio njen izbor i njena odluka, mene novac ne zanima uopšte, jako mi treba moje dete. Ja ću iza izbora svog deteta uvek stati, moje je da je samo posavetujem. Milica definitivno nije znala gde ulazi, to je za nju leglo zmija - rekla je Miličina majka.

Kako je Ana bila poprilično uznemirena, otkrila je da li je Mensur donekle zaslužan za to što manje prate Milicu i njihove zajedničke scene:

- Mensur mi je nedefinisan, ne znam da li se iskreno zaljubio u nju, ali vidim da je počela da koristi neke njegove psovke, kao i da želi da kontroliše njene postupke. Ja svoje dete poznajem najbolje, ona manipulator nije, ali vidim da je skroz pukla, to je jedino što vidim. Verujte mi, sada kad bih je videla, jedino bih je zagrlila, iako bih imala mnogo toga da joj kažem, mnogo kritika, stvarno - dodala je ona, a zatim se osvrnula na njihove česte svađe.

- Ne mogu da kažem da li je Milica baš, baš zaljubljena u Mensura, ali očigledno postoji nešto što joj odgovara. On ne može da meni drži lekcije roditeljstva, to može kad bude bio sam roditelj, ali mi je jasno da to radi zbog Tomovića, od tada je to počelo - završila je Ana.

Podsetimo, Milica Veselinović je sedamnaestogodišnja zadrugarka, koja je izazvala pažnju već prve noći u rijalitiju, kada je završila u krevetu kod Mensura Ajdarpašića. Nedugo zatim, oni su uplovili u vezu, koja je poprilično turbulentna i mnoge podseća na Mensurovu prethodnu vezu, sa kontraverznom bivšom zadrugarkom, Minom Vrbaški.

DALILA ZAHTEVALA NOVE USLOVE OD PRODUKCIJE! Dragojevićeva traži 150.000 evra ili stan u Beogradu zato što je javno prevarila supruga u rijalitiju!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Lana

02.11.2021 02:51

tvaoja kcerka najveca zmija medju njima sa samo 17 godina,ali ne cudi me 😂 lepo ce biti da se orodite sa zvalavim mensom,taman ste jedni za druge! neka je sa srecom!😂😂😂

MUJO

02.11.2021 06:48

Šta bre ne poznaješ, pa ona je takva došla u zadrugu.Nije se pokvarila još prve večeri kada je sunčala tabane.

Nena

02.11.2021 08:11

Sto je pusti maloletnu u rijaliti. Kakva majka takva i cerka.

BG

02.11.2021 08:23

Ova mi majka bas i ne izgleda kao neka koja joj je dala drugo vaspitanje. Vose mi lici na neku mandovku koja je i sama karojeru pocela sa 13

Milica

03.11.2021 16:29

Ovoj je trebalo zabraniti da rađa. Bože,kakvo čudovište od majke,nije ni čudo što je ćerka glavna uloga u porno filmu