BILJANA POSLALA PORUKU DEJANU! Dragojević tvrdi da ga je porodica izdala i okrenula mu leđa, te da majka više voli Davida, a sada je Biljana objasnila sve
Prntscreen Pink/youtube

Javnost bruji o braku Dalile i Dejana Dragojevića, koji je doživeo krah zbog Filipa Cara. Tako je cela porodica Dragojević opet u žiži interesovanja, a njegov brat, David, danima mu pruža podršku i na svom Instagram profilu.

Podsetimo, dok su Dejan i Dalila bili u srećnom braku, njegova žena je bila okrivljena da je razdvojila muža od porodice jer Dejan u proteklih pet godina nema kontakt sa najbližima, dok je Dalila kako je i sam tvrdio zamenila sve njih. Dragojević se sada susreo sa bolnom istinom o braku i ženi, pa su mnogi pomislili kako će se odnos sa njegovoj porodicom odmah popraviti.

BILJANA POSLALA PORUKU DEJANU! Dragojević tvrdi da ga je porodica izdala i okrenula mu leđa, te da majka više voli Davida, a sada je Biljana objasnila sve

Foto: Youtube/Printscreen

 

Nakon što je prokomentarisao ženu i njenog ljubavnika, progovorio je o svojoj porodici, ali ipak ne planira da se pomiri sa njima jer tvrdi da je jako povređen pošto su mu okrenuli leđa svaki put kada su mu bili najpotrebniji, te kako je njihova majka uvek bila naklonjenija Davidu nego njumu. Biljana koja jako teško podnosi novonastalu situaciju, zbog Dejanovih čestih slomova i plakanja, sada je na instagramu odgovorila na sinove reči i objasnila koje dete najviše voli: - Pitali su majku koje dete najviše voliš? Odgovorila je: Bolesno dok ne ozdravi, odsutno dok se ne vrati, najmanje dok ne poraste, i sve njih dok ne umrem!  - glasila je poruka.

Na njenom Instagram nalogu usledile su i brojne fotografije koje potvrđuju da je sa sinom bila veoma bliska i u dobrim odnosima pre nego se on oženio najkontroverznijom učesnicom rijalitija.

RASPADA MI SE ORGANIZAM Dejan video šta rade Dalila i Car, pa vrištao i bacao se! (VIDEO)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milenko

01.11.2021 14:35

Postovani narode kako da pomognemo ovom mladom coveku bijo je jako mlad majstorica svog zanata ga je uzela u svoje I sad mu razara I mozak I dusu veliki sefe pomozi mu ko boga te molimo.