SRCE DA PREPUKNE! Dejanova majka jecajući prvi put otkrila sve o Dalilinim stravičnim pretnjama, a evo i kada je Biljana poslednji put videla sina
Printscreen

Dejanova majka Biljana Dragojević je prvi put pred kamerama otvorila dušu i otkrila sve što joj leži na duši, a tiče se njenog sina i snajke koji prave haos u rijalitiju.

- Kako mogu da se osećam na ovu situaciju, iznenađena sam. Gledajući ovo sve, mislim da im je i od samog početka bilo možda ovako... Ne znam šta da kažem. Nismo mi imali nikakav sukob, niti se svađali ili vređali. Kad su se uzeli, posle toga je bilo priče zašto nas nisu zvali. Mi smo prešli preko toga, dolazili su ovde, mi smo išli u Beograd. Počeli su da prave kuću, bili smo u kontaktu, zaćutali su i to je to - priča Biljana.

Printscreen

 

- Samo je ona odjednom meni poslala poruku ''Nećeš više nikada videti sina. Za nas više Veternik ne postoji'' i to je to. Pokušala sam da ih zovem, ali bila sam blokirana. To je bila poruka koja je završila našu komunikaciju. Tri godine nisam ni čula ni videla sina. Mnogo je to teško, kada odgajate dete do dvadesete godine, bude uz vas i onda se samo okrene sve. Sad gledam ovo šta se dešava i ne verujem. Ne bih da se mnogo mešam u sve to, jer ne znam kako će on da reaguje, teško je kad odgajite dete najbolje moguće, a onda se desi nešto da ne znate ni zašto ni kako. On zna da sam ja neko ko komunicira, kod mene nemaju opcije koje ne mogu da se reše. Jedino je sa svojim tatom imao kontakt, koji je sada isto očajan. On nikad nije davao izjave, a sada je šokiran. Prosto ne mogu da verujem šta se dešava - dodaje Dragojevićeva.

- Nebrojeno poruka i poziva imam. Svi koji su bliži meni znaju celu situaciju. Sada se klupko odmotava, ničija nije gorela do zore. Ja nemam uopšte tu dozu mržnje, pogotovo kad je moje dete u pitanju. Ne mogu da podnesem to povređivanje sebe, ne mogu to da gledam, jako mi je strašno. Plašim se da mu u nekom momentu ne padne roletna, da ne učini nešto. Iz ovoga se vidi da on njoj nije mogao ništa nažao da uradi, ne mogu da verujem da ovoliko manipuliše - rekla je Biljana.

- Prvo bih ga zagrlila, rekla bih mu da izdrži, on zaista treba da se okrene od nje i ne obraća pažnju na nju. Znam da će se vratiti nama i normalnom životu kroz neko vreme - zaključila je Biljana.

Podsetimo, Ljubavna drama između Dalile, Dejana i Cara trese čitav region, a rezultat je krah braka Dragojevića.

VRATIO SE FILIP CAR U ZADRUGU! Rijaliti učesnik odmah navalio na Dalilu, palo pomirenje, a i vrela akcija u izolaciji!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

30.11.2021 18:02

Dejan ne zasluzuje nikakvo.sazaljenje jer je prodao svoju veru za laznu ljubav fukse i drugi da je prodao svoju porodicu da bi dokazao.ljubav beskrupuloznoj olosi. Svi normalni.treba da ga bojkotuju i ne pruzaju mu podrsku. On je za prihijatriju.