TVOJA MAMA TE PODRŽAVA! Biljana Dragojević za Alo! otkriva kako će dočekati Dejana!
Foto: Prinstcreen

Svaki raskid boli, ali kako se čini na primeru Dejana Dragojevića, najviše pate oni koji su svoju vezu izgubili u rijalitiju!

Foto: Prinstcreen

 

Iako je do sada uspevao da obuzda emocije, Dejan je pre dve noći doživeo potpuni emotivni slom kada je video svoju još uvek zakonitu suprugu u naručju Filipa Cara, njenog novog momka. U naletu besa i ljubomore, Dragojević je pokušao da pobegne iz Zadruge, ali mu to nije pošlo za rukom. U jednom trenutku Dejan se slomio i zaplakao, a zadrugari su bezuspešno pokušali da ga uteše.

Iako je zbog ljubavi sa Dalilom, Dejan prekinuo kontakt sa gotovo celom svojom porodicom, njegova majka Biljana kaže da joj je teško da gleda svog sina kako pati. Biljana je u ekskluzivnom razgovoru za Alo! istakla da bi najviše volela da može da vidi Dejana i da mu uputi reči podrške, ali je i poručila da su mu njena vrata uvek otvorena.

Alo

 

 

- Teško mi je dok gledam one scene, ne mogu da pričam. Na njegovoj sam strani, naravno, on je moje dete, moj sin - rekla je Dejanova majka i potom se osvrnula na njenu bivšu snajku.

- Za Dalilu nemam nikakav komentar, jako sam razočarana. Šta da kažem za nju? - rekla je Biljana, i dodala da su njena vrata za Dejana uvek otvorena ukoliko poželi da se vrati svojoj kući.

Prinscreen Instagram

 

- Dejan uvek ima gde da se vrati, vrata našeg doma su uvek otvorena za njega - poručila je Biljana ekskluzivno za Alo!, i dodala da svog sina bezrezervno podržava. Inače, Biljana je uputila Dejanu podršku i na društvenim mrežama.

Dejanov otac: Dalila nema srama!

Goran Dragojević, Dejanov otac, takođe se ekskluzivno oglasio za Alo! i otkrio da je jako razočaran u svoju bivšu snajku Dalilu.

- U šoku sam zbog celokupnog odnosa Dejana i Dalile. Svi smo jako razočarani u nju i njeno ponašanje. Dalilin otac je takođe u šoku, čujemo se svakog dana. On Dejana voli kao svoje dete i na njegovoj je strani. Ne znam šta bih rekao Dalili da je sretnem. Ne bih joj rekao da se srami jer ona ne zna za sram - rekao je Dejanov otac ekskluzivno za Alo!.

„Hvala svim zadrugarima na razgovoru s Dejanom i rečima koje ga smiruju i otvaraju mu oči, da se ponovo digne na svoje noge i pogleda istini u oči. Glavu gore i život ide dalje. Tvoja mama te podržava“, napisala je Biljana na Instagramu.

Foto: Prinstcreen

 

 

Podsetimo, Dejan i Dalila godinama nisu u dobrim odnosima s Biljanom Dragojević, s kojom su prestali da komuniciraju neposredno pre nego što su se venčali. Dalila je tada ispričala da je razlog njihovog sukoba u tome što Biljana nikada nije želela da je prihvati jer je muslimanka.

Tazbina podržava zeta!

Emina Mujić, Dalilina majka, oglasila se na Fejsbuku i poručila da je na strani svog zeta Dejana.

„Dejan je moja duša i biće dok ja živim“, napisala je ona.

BONUS VIDEO:

MIKI PREKINUO DALILU I CARA Bili preglasni i Đuričić reagovao, a Filip skočio od blama!

 

 

 

Komentari (0)

Loading