U SVAĐI SU ZBOG DALILE Oglasila se Biljana Dragojević usred haosa sa njenim sinom i snajkom, ovim potezom jasno stavila do znanja šta misli o svemu!
Printscreen

Biljana Dragojević, majka Dejana i Davida Dragojevića, oglasila se usred haosa u rijalitiju i poslala jasnu poruku svom sinu koji prolazi kroz težak period u Zadruzi kom se ne nazire kraj.

Naime, Biljana se usred haosa između Dejana i Dalile u Zadruzi oglasila na svom Instagram profilu i uprkos tome što nije bila u dobrim odnosima sa sinom, uputila mu je jasnu poruku.

Majko, na svetu ovom sve osim tebe je laž. Majka je osoba koja može zameniti svačije mesto, ali njeno niko ne može - pisalo je na slici na kojoj je Biljana u svojoj objavi označila svoju ćerku Suzanu, kao i oba sina Davida i Dejana Dragojevića.

Podsetimo, poznato je da je Dejan, otkad je uplovio u brak sa Dalilom Dragojević, prekinuo komunikaciju sa svojom majkom.

BURAN KRAH BRAKA OSTAVIĆE POSLEDICE Evo koju imovinu će deliti Dalila i Dejan nakon razvoda, a svi se pitaju kome će pripasti ovo!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading