ONA JE BOŽIJE DETE! Majka Dalile Dragojević stala u odbranu svoje ćerke i osudila sve one koji je napadaju, spomenula crkve i džamije!
Printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, oglasila se na društvenim mrežama kako bi zaustavila negativne komentare na račun njene naslednice.

Naime, na je poručila svim gledaocima Zadruge, koji ne podržavaju Dalilinu javnu prevaru, da je Dragojevićeva "Božije dete" i da svakoga, ko je u bilo kom pogrdnom kontekstu komentariše, čeka Božija kazna.

ONA JE BOŽIJE DETE! Majka Dalile Dragojević stala u odbranu svoje ćerke i osudila sve one koji je napadaju, spomenula crkve i džamije!

Printscreen

 

Dalila je dete koje je Bogom dato i svi koji budete protiv nje bilo šta loše rekli ili napisali, znajte, kao da ste opsovali sve crkve, džamije, manastire i dragog Boga. Zato vam je bolje da ćutite jer će vas Bog kazniti svojom kaznom, ni sami nećete znati šta vas je snašlo. Dalila je Božije dete, pa sad izvolite - stoji u poruci koju je Emina napisala ovom profilu, a post je brzo postao pravi hit na društvenim mrežama.

Podsetimo, Dalila je poslednjih dana u žiži interesovanja jer je stupila u odnos sa Filipom Carem, sa kojim je u izolaciji, dok joj suprug Dejan Dragojević boravi u Beloj kući, zbog čega su je mnogi gledaoci, ali i ukućani osudili.

ONA JE SADA BIVŠA ŽENA! Dejanu konačno pušteni emotivni snimci Dalile i Filipa, Dragojević momentalno prelomio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Шумадинац

23.10.2021 12:11

Па сви смо ми Божија деца

Snezs S

23.10.2021 12:41

Rece pa ostade ziva. Sva deca su Bozija deca. A roditelji uglavnom naprave od njih nevaspitane sebicne kretene. I nije stvar u lepoti. Nijedan hirurg ne moze ukloniti ruznocu duse sa lica. Nis da, usta da, ali odraz duse ne

Mikabg

23.10.2021 13:29

"Gospođo", vašoj ćerki i vama je potrebno ozbiljno lečenje, posle svega izrečenog i urađenog!!!???