EKSKLUZIVNI ALO! PAPARACO Potpuno izoperisana Maja pazari krpice za Zadrugu, starleta šokirala novim izdanjem! (FOTO)
Foto: Alo.rs

Dok u aktuelnoj i ujedno poslednjoj sezoni rijalitija Zadruga Marko Janjušević Janjuš muva Marijanu Zonjić, Filip Car udatu Dalilu Dragojević, a Mensur već uživa u vezi sa sedamnaestogodišnjom Milicom, svi se pitaju gde je i šta radi Maja Marinković, koja je bila sa svom trojicom u vezi.

Foto: Alo.rs

 

Kontroverzna učesnica, čiji se ulazak očekuje sa velikom pažnjom i nestrpljenjem, vrši poslednje pripreme pred useljenje u „belu kuću“. Naime, nakon što je ugradila nove i znatno veće silikonske grudi, ona je ponovo iskosila oči i podigla kapke, a ovih dana obnavlja i svoj garderober i obilazi radnje renomiranih robnih marki da bi sa novim krpicama zasenila sve zadrugarke u kući.

Foto: Alo.rs

 

Paparaco Alo! uslikao je starletu i rijaliti zvezdu u trenutku dok je sa svojim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem šopingovala. Ona je razgledala i sportsku i elegantnu odeću, ali i obuću, a za cenu nije pitala. Da li joj je Taki i ovoga puta finansijski pomogao ili je uspela da uštedi nešto od učešća u ranijim sezonama ne znamo, tek ako je suditi po kesama koje je nosila, možemo da zaključimo da je šoping bio i više nego dobar.

Inače, kako smo ekskluzivno saznali od izvora bliskog Maji, ona će se u Zadrugu useliti ovih dana, ali za razliku od prethodnih sezona, ovog puta ima ogromnu tremu. Odustajanje nije opcija jer je ugovor već potpisala, ali se jako loše oseća zbog činjenice da su je svi muškarci koje je volela već zamenili drugim učesnicama.

Foto: Alo.rs

 

- Maja svaku noć gleda Zadrugu i ne može da veruje da je Janjuš odlepio za Marijanom s kojom je ona bila dobra, a još joj je strašnije to što je Cara ispratila kao dečka i slala mu poklone za rođendan, a on je javno izjavio ljubav udatoj Dalili - ispričao je izvor za Alo! koji je insistirao na anonimnosti. Kako nam je još rekao, zbog svega toga se oseća veoma loše i često plače.

- Nije jaka i nije spremna psihički za sve ono što je očekuje. Samopouzdanje joj je poljuljano uprkos činjenici što je svoj izgled dovela do perfekcije i nikad bolje nije izgledala - dodao je izvor.

Foto: Alo.rs

 

 

Maja je kao jedan od najboljih rijaliti igrača potpisala ugovor sa vrtoglavo visokim honorarom i od nje se sada očekuju svađe, rasprave, vika, dreka, cika, a ona sama nije sigurna da je za tako nešto u ovom trenutku sposobna.

- Ona više ne zna kome da veruje, kome da se prikloni, s kim da se druži, a koga da se kloni. Jako je loša situacija po nju, jer su joj svi oni koje je volela okrenuli leđa i prodali je - ispričao je izvor Alo!.

Foto: Ataimages

 

 

 Abortus s Janjušem, tajna ljubav s Carem

Nakon četvrte sezone Zadruge, Maja je saznala da je trudna s Janjušem, međutim, nakon što je on odbio da preuzme odgovornost za to, ona je abortirala. Iz te situacije se jedva izvukla, a u tome joj je pomogao Filip Car s kojim je ubrzo uplovila u emotivnu vezu. To su krili zbog Janjuša koji je bio Carev dobar prijatelj, ali i zbog osude javnosti. Dogovorili su se da on uđe prvi u Zadrugu 5 i da je čeka i bude joj veran, međutim, to se nije desilo. Ovih dana Filip se bori za Dalilinu naklonost, dok Maja to gleda i pati. 

DISKVALIFIKACIJA?! Mensuru pala roletna, Ajdarpašić nasrnuo i gurnuo cimera, obezbeđenje uletelo momentalno!

Komentari (2)

Loading