ALEKSANDRI SUBOTIĆ SE ISKOMPLIKOVALA OPERACIJA Zadrugarka na ivici života i smrti!
Foto: ATA Images

Ona je nedavno napustila "Zadrugu 5", dok je publika ostala uskrećena za odgovor šta je razlog njenog izlaska, s obzirom na to da je u rijalitiju proslavila svoj 25. rođendan. Ona se i dalje nalazi van rijalitija, ali kako se saznaje u medijima, Subotićka trpi nesnosne bolove, usled komplikacija koje su nastale nakon operacije.

ALEKSANDRI SUBOTIĆ SE ISKOMPLIKOVALA OPERACIJA Zadrugarka na ivici života i smrti!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Ljuba Pantović, sada je glavna podršci svojoj ćerci u ovim kriznim momentima, a ona je sada progovorila o Subotićkinom stanju, i istakla da je njena operacija bila jako rizična:

- Aleksandra je rođendan proslavila u rijalitiju tako da njen izlazak u spoljni svet sigurno nije bio zbog toga. To zašto je ona konkretno puštena, to je između nje i televizije. Ja o tome ne mogu da pričam, niti kad će se vratiti. Aleks ima komplikacije, to stoji, zato što je uradila dve operacije nekoliko dana pred ulazak, a to se tako ne radi. Mora da se ispoštuje postoperativni tok. Svi znamo koliko su operacije nosa rizične i složene, i boravak u tim prostorijama koje su pod jakim klimama, gde ima mnogo prašine i prljavštine doveo je do nekih smetnji. Ona je ušla u rijaliti rovita i desile su se komplikacije. Sećam se da sam i ja dva puta bila bolesna unutra iako nemam nikakve zdravstvene tegobe. - rekla je Ljuba.

BONUS VIDEO:

ODVIKAO SI SE I OD DRUGIH, PA ĆEŠ I OD MENE Dalila urlala na Dejana, traži mu da se promeni!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading