ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE Kenan udario Rialdu!
Foto: Youtube/Printscreen/republika

Naime, kako tvrdi naš izvor, njih dvoje su bili u automobilu koji je bio parkiran ispred jedne zgrade, a po njihovoj gestikulaciji jasno se videlo da vode žustru raspravu. U jednom trenutku, Tahirović je udario Rialdu, nakon čega je nastala prava drama.

promo

 

 

- Išao sam po dete koje se igralo sa drugarima u dvorištu i čuo sam kako iz jednog automobila neko urla. Okrenuo sam se i prepoznao pevačicu koja je nedavno bila u Zadruzi. Video sam da je uplakana i, iskren da budem, tek onda sam primetio da pored nje u kolima sedi onaj dečko iz Sarajeva sa kojim je bila u vezi dok su boravili u rijalitiju - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čuo sam nju kako viče na njega, kao da se pravdala, a onda je i on povisio ton. U tom trenutku sam ugledao kako njegova ruka ide u pravcu njenog tela i jasno sam primetio da je došlo do fizičkog kontakta. Devojka je samo zanemela, a posle deset sekundi on je izašao iz automobila.

Kako bismo proverili tačnost informacija, kontaktirali smo s Rialdom, ali ona nije bila dostupna, a isti slučaj je bio i s njenim nekadašnjim dečkom Kenanom.

S druge strane, izvor blizak manekenu iz Sarajeva za Alo! je otkrio da je on nakon raskida sa pevačicom želeo da ponovo bude s njom, da je ona bila spremna da pruži ruku pomirenja, ali zbog svega što se desilo, među njima je definitivno kraj.

- Kenan je došao u Beograd da bi se video s Rialdom i da izglade odnose. Koliko znam, bio je u Srbiji nekoliko dana jer je želeo da pruži još jednu šansu njihovoj vezi - rekao je izvor blizak manekenu.

BONUS VIDEO:

OPRAŠTA SE OD NAJVOLJENIJEG BIĆA Tara Simov nije mogla da prestane da plače!

Komentari (0)

Loading