UDAVIĆU GA U BAZENU On se vraća u Zadrugu, a ovako je zapretio Mensuru!
Printscreen

Njegovo ponašanje je čak iznerviralo pojedine bivše učesnike pa je jedan od njih najavio svoj ulazak u "Zadrugu 5" samo da bi se obračunao sa Ajdarpašićem.

UDAVIĆU GA U BAZENU On se vraća u Zadrugu, a ovako je zapretio Mensuru!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović poznat po tome što je iz svakog rijalitija bio diskvalifikovan iskoristio je priliku da se obrati zadrugarima, a posebno jednom koji ga po svemu sudeći najviše iziritirao.

UDAVIĆU GA U BAZENU On se vraća u Zadrugu, a ovako je zapretio Mensuru!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Na pitanje kome ne bi bilo dobro kada bi se pojavio na vratima "Zadruge" Tomović je bez razmišljanja odgovorio:

- Mensuru ne bi bilo dobro kad bi se pojavio na vratima "Zadruge" evo imenom i prezimenom, Mensuru. Čovek ne zna šta priča, ej bre... Ti si dozvolio u rijalitiju... Mene ne treba da štiti niko, ni policija ni vojska, ja se sam štitim. Ti si dozvolio da mi jedan Mensur Ajdarpašić kaže doći ću Vladimiru na bazen i udaviću ga u tom bazenu - rekao je Tomović.

Da li će ispuniti obećanje i ući u rijaliti ili je će sve ostati samo na pretnjama ostaje nam da vidimo, a do tad u videu ispod pogledajte šta je Vladimir još govorio o Mensuru.

BONUS VIDEO:

ISTI STE KAO TARA I ŠA! Sandra Rešić poredila Dalilu i Dejana sa skandalom iz prošle sezone, pa ipak priznala veliku grešku iz Zadruge 4 o kojoj su svi brujali!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading