OSMAKČIĆ JE MUŠKA SPONZORUŠA Zadrugar je već bio u vezi sa starijom, imućnom ženom
Foto: Ataimages

Rijaliti šou program Zadruga definitivno razbija tabue kada su u pitanju ljubav i seks. Uz devojke biseksualke koje otvoreno priznaju svoje afinitete i pričaju o njima, tu su i muškarci koji ne propuštaju priliku da dokažu da je u ljubavi sve dozvoljeno i da ne robuju tradicionalnim okvirima.

Na spisku modernih i u ljubavi slobodnih, kako Alo! saznaje, nalazi se i jedan od ovogodišnjih najzgodnijih učesnika - teniser Marko Osmakčić (23).

Kako priča Markov drug koji je želeo da ostane anoniman, teniser je imao buran ljubavni život, a jedan period obeležila je veza sa starijom, ozbiljnom i imućnom damom.

- Da se razumemo, Osmakčić je svestan da je dobar frajer i mi iz društva smo se uvek šlepali uz njega. Ribe lude za njim, a on nije preterano veran - počinje prijatelj, i nastavlja:

- Bio je u šemama sa mnogim devojkama, ali jedina njegova ozbiljna veza je bila sa jednom ženom koja je 15 godina starija od njega. U vezi su bili pune tri godine, čak su i živeli zajedno, što njegovi baš i nisu odobravali, ali bilo je tako kako je bilo.

OSMAKČIĆ JE MUŠKA SPONZORUŠA Zadrugar je već bio u vezi sa starijom, imućnom ženom

Foto: Ataimages

 

Kuguarki je u današnje vreme sve više i postaje normalno da se mladi i zgodni muškarci odlučuju na veze sa starijim, uspešnim i imućnim ženama koje pored toga što dobro izgledaju mogu da im pruže i materijalnu sigurnost. O Markovom odnosu sa ovom damom njegov drug kaže da je teniser u tom odnosu bio muška sponzoruša.

- Znate kako kaže naš narod, kada je žena starija, a muškarac mlađi - ona zna, a on može. Baš takav je bio njihov odnos, ispunjen seksom, putovanjima i njenom materijalnom podrškom. Marko je trebalo samo da bude lep i zgodan, i uživao je u toj vezi - kaže izvor za Alo!.

Ova saznanja potvrdio je i sam Osmakčić tokom jednog razgovora za crnim stolom, kada je priznao da je imao odnos sa starijom ženom.

- Nije meni strano da je devojka starija od mene, jer sam bio u trogodišnjoj vezi sa čak 15 godina starijom ženom-  bez problema je rekao zadrugar.

Do ovog priznanja je došlo zbog analiziranja njegovog odnosa sa Stanijom Dobrojević i Sandrom Rešić, koje su od njega starije 12 i 10 godina.

Podsećanja radi, po ulasku u rijaliti Marko i Stanija su se zbližili u rekordnom roku, provodili su vreme zajedno, a on joj se otvoreno i udvarao. Kada ga je starleta odbila, on se prešaltovao na pevačicu koja se još uvek nećka i traži potvrdu svih simpatija koje zgodni teniser naprasno ima prema njoj.  

VIĐAM DETE PO ĆOŠKOVIMA, PRAVI OD NJE SIROČE! Kristijan slomljen otvorio dušu i otkrio pravu istinu o svojoj bivšoj supruzi i njihovom odnosu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading