ŽIVE ĆE NAS SAHRANITI, GADI MI SE! Marija Kulić zgrožena zbog Miljaninog ponašanja: Za mene ona više ne postoji!
Pink printskrin

Iako je do sada bezbroj puta obećala da će sa bivšim ljubavnikom zauvek prekinuti svaki kontakt, rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola izgleda da ne mogu jedno bez drugog, pa su se sada ponovo našli u jednom beogradskom lokalu.

Rijaliti par našao se u noćnom provodu, a da Miljana ni ne pokušava da to sakrije od svojih roditelja i pratioca, pokazuje i to što je objavila nekoliko zajedničkih fotografija na svom Instagram profilu. Kulićeva je na fotografijama grlila svog dečka i označila ga u svim objavama.

ŽIVE ĆE NAS SAHRANITI, GADI MI SE! Marija Kulić zgrožena zbog Miljaninog ponašanja: Za mene ona više ne postoji!

Printscreen

 

Marijom je zgrožena ćerkinim postupkom i ne zna šta više da učini da je urazumi.

- Za mene ona više ne postoji, sve nas je slagala opet. Žive će nas sahraniti. Gadi mi se, ne želim da pričam o njoj. Po ko zna koji put sam razočarana u nju. Ne treba mi nikad više - rekla je Marija za beogradske medije.

ONA I KARIĆ SU PRAVILI BEBU Ivana Šopić potpuno ogolila dušu o privatnom životu, otkrila šta je sve radila sa Janjušem dok je bio oženjen!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nens

29.09.2021 14:33

Sta ces Marija,treba da se leci. Sta ako rodi jos dece ko ce da ih cuva. Treba brinuti o deci a mi svi vidimo da ona nije sposobna gajiti dete. O Zeljku i ne razmislja....i ne pominje ga .......

Rale

29.09.2021 14:53

@Nens - Kazem ja, stoka uvek stoka, ma kakvi, djubre sa deponije, jadno ono dete i oni roditelji, neka im je dragi bog u pomoci...

ja

29.09.2021 15:08

Jbg Marija umesto da je zatvori u neku ustanovu ti jos slavis sa njom rodjendan i pravis selfi , zeno luda je bar joj nedaj pare i istjeraj je iz kuce.

Ljilja

29.09.2021 16:14

@ja - Marija, prvo što trebaš, da bi bila mirna odvedi je na lečenje, ona se odala poroku, a pritom bez ljutnje ona psihički nije stabilna, šta će biti nedaj bože da vas nema šta će sa detetom, ja bi vam preporučila da dete date ocu ,inače u suprotnom uzeće ga socijalne službe šta će ona tada

Sanela

29.09.2021 19:27

Budala lazov i veliki manipulator nit j...nit vodi kuci laza je za nju i socijalna sluzba da spasi djete

Lana

01.10.2021 08:10

Marija ona je tvoj produkt,tvoja lutkica,tvoja Mici! uveksi jefol napadala kad nisi imala kud,jer smo svi videli sta radi i kako se ponasa.glumila si strogu i briznu majku,a ti to nisi! da jesi lecila bi svoje dete odavno,a ne da je svi iskoristavate.ona je zapustena u svakom pogledu,ozbiljno bolesna,poremecena,puna poroka svih mogucih,ni jedan ne postoji,a da ga ona nema.sad je kasno za sve.moli Boga da te pozivi,da to dete malo odskoci,a njoj i vama sta Bog da! i da,toliko si vredjala tudju decu,a tvoja je bila najgora,ona je cudoviste kakvo se retko radja! sacuvaj Boze i da mi bude u komsiluku!