PRIJATELJICA ZONJIĆEVE OTKRIVA Janjuš se sveti Maji preko Marijane!
Printscreen

Čini se da Marko Janjušević Janjuš nikada neće naučiti lekciju da ne treba da ulazi u emotivne odnose u rijalitiju, pogotovo ne sa bivšim prijateljicama svoje nekadašnje devojke.

PRIJATELJICA ZONJIĆEVE OTKRIVA Janjuš se sveti Maji preko Marijane!

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Janjušević je sve bliži s Marijanom Zonjić, nekadašnjom dobrom prijateljicom Maje Marinković, a Maja Tačina, najbolja zadrugarkina drugarica, uverena je da košarkaš ne gaji nikakva osećanja prema njenoj prijateljici, već da je koristi da bi se osvetio svojoj bivšoj.

- Marijana i Janjuš se poznaju odranije. Čak dok je bio u vezi s Majom, slao je poruke Marijani. Ni tada nije bio ravnodušan prema njoj, a kamoli sada kada su zajedno u rijalitiju. On je jednostavno takav, voli da flertuje s devojkama - kaže na početku razgovora za Alo! Marijanina prijateljica, i ističe da Janjuš koristi Marijanu samo da bi se osvetio Maji.

PRIJATELJICA ZONJIĆEVE OTKRIVA Janjuš se sveti Maji preko Marijane!

Foto: Ataimages

 

- Janjuš je blizak s Marijanom, a nedavno su se čak i poljubili, ali on sve to radi namerno. Svestan je da je Marijana izašla iz duge veze i da joj sada treba neko ko će da je voli, a ona pada na njegovu pažnju. Janjuš je namazanko i ciljano je zloupotrebio njenu situaciju da bi joj se približio. Nimalo je ne voli, samo mu treba neko s kim će se osvetiti Maji jer se ona smuvala s Carem. Zato je i izabrao Marijanu, jer je ona nekada bila Majina dobra prijateljica. Baš kao što je Maja izabrala Filipa Cara koji je bio dobar Janušev drug - kaže naša sagovornica, i objašnjava da Marijanini roditelji ne gledaju blagonaklono na njen odnos s Janjušem.

PRIJATELJICA ZONJIĆEVE OTKRIVA Janjuš se sveti Maji preko Marijane!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Oni su veoma ogorčeni jer im nije jasno zašto je ona bliska s njim. Možda strahuju da će gledati iste scene koje je Maja pravila Janjušu, ali Marijana se nikada ne bi tako ponašala jer je dostojanstvena i zna šta radi - kaže prijateljica Zonjićeve, i otkriva da je Marijana pred ulazak u Zadrugu 5 raskinula vezu s pevačem Igorom Iksom.

- Prekinuli su kada je Marijana dobila ponudu za Zadrugu, ali je ona izašla iz te veze kao povređena strana. On se sada ograđuje od veze s njom, ali istina je da je on nju jurio i da joj nije davao mira dok su bili zajedno. Dolazio joj je na vrata i lupao, ponašao se kao psihopata. Digla mu je cenu dok je bila s njim - ispričala je Marijanina prijateljica na kraju.

BONUS VIDEO:

HAOS U TOALETU Mia uletela kod Stefana dok je sedeo na šolji, on poleteo na nju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading