OVO NIJE MOJA ĆERKA, MUKA MI JE DA GLEDAM Majka maloletne zadrugarke slomljena zbog njenog ponašanja!
Foto: Alo/ilustracija

Miličina majka Ana Veselinović danima ne može da dođe sebi zbog ćerkinog ponašanja u "Zadruzi" u koju je ušla kako bi pokazala da nisu sve devojke lakog morala, a potom je ubrzo stupila u intimni odnos s Mensurom, i to pred kamerama.

OVO NIJE MOJA ĆERKA, MUKA MI JE DA GLEDAM Majka maloletne zadrugarke slomljena zbog njenog ponašanja!

Printscreen

 

 

- Ana danima ne može da se sastavi. Samo plače, sramota je da izađe iz kuće, proklinje dan kad je njena ćerka odlučila da uđe u rijaliti. Ona joj je govorila da nije to za nju, da je mlada i neiskusna, ali Milica joj je obećavala da će biti dobra i da je neće obrukati. Međutim sve je ubrzo palo u vodu, nijedno obećanje dato mami nije ispunila. To je Anu mnogo povredilo i stalno ponavlja istu rečenicu kad upali TV: "Ovo nije moja ćerka, muka mi je kad gledam šta radi" - govori izvor i nastavlja:

- Milicina mama nije dobro ni fizički ni psihički, odbija da jede zbog čega joj se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je i nedavno završila u Hitnoj zbog visokog pritiska.

BONUS VIDEO:

ZADRUGARKA NAPRAVILA LOM Matejina nova devojka histerisala kada je čula šta pričaju o njoj!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Marko

22.09.2021 15:21

Jadna MAJKA .Sama se uverila koliko njena Rec Vredi .To je stanje danasnje Mladeži .Ona je Jos dobra nije se upustila Odmah u odnose ,sacekala je jedan dan .Kod njih nema SRAMA I DOSTOJANSTVA .DEVOJACKI OBRAZ ,RETKO JOS POSTOJI .

Miško

22.09.2021 16:16

@Marko - Voli "dete"da imitira sansku kozu...

Katarina

22.09.2021 15:40

Izgleda da roditelji upoznaju svoju decu tek kad ih posalju u rijaliti a one urodjene kurvice pa se cupaju zatvoren prostor nijw realan zivot pa brze skoce na onu stvar.

Lana

22.09.2021 20:46

nije ni moja! zasto si je pustila unutra,zar nije trebala biti u skoli?! sta ti sad glumis,ona ti je van kontrole odavno to se vidi iz njenog ponasanja! sta ce raditi za koju godinu?!