OPROSTILA SAM, ALI NISAM ZABORAVILA Tara otkrila kako se osećala tokom susreta sa Anđelom Vešticom!
Foto: Ataimages

Od kada je Anđela Veštica brutalno pretukla i ošišala na ćelavo Taru Simov, njih dve su vodile bitku samo na sudu. Susretale su se u prisustvu advokata i u ne baš lepom tonu. Međutim, ceo ovaj slučaj koji je pred zakonom zastareo dobio je potpuno novi i neočekivani obrt, i to u televizijskoj emisiji. Naime, Veštica i Simova su se pre dva dana izmirile, i to u živom programu na TV Pinku.

OPROSTILA SAM, ALI NISAM ZABORAVILA Tara otkrila kako se osećala tokom susreta sa Anđelom Vešticom!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ovo je Anđelin i moj prvi susret nakon četiri godine - rekla je po izlasku iz Pinkovog studija za Alo! Tara, i dodala:

- Ja sam osetila pokajanje s njene strane i pre same emisije smo pričale nekoliko sati o svemu što se izdešavalo. Meni je drago što sam prebrodila strah od celokupne situacije i iz svega izašla jača. Trenutno ne osećam mržnju prema njoj, već samo ravnodušnost - rekla je influenserka, i otkrila da je Anđeli oprostila brutalne batine:

- Ljudski je praštati, kakav bih ja čovek bila kada ne bih oprostila. Rekla mi je da bi volela da vrati vreme i da se neke stvari uopšte nisu desile - kaže Tara za Alo!.

- Tužila sam Anđelu, ali posle četiri godine je slučaj zastareo jer se devojke koje su svedoci nisu pojavljivale. Veštica je imala puno pravo da mi se ne javi, ali mi se javila iako je slučaj zastareo. Kroz ceo život ću nositi tu bol i imaću traumu, ali sam sada s njom okej, jer se zaista pokajala. Rekla mi je da nakon mene nije ni ton povisila na nekog, a kamoli da ga je istukla - bila je iskrena Simova.

S druge strane, i Anđela Veštica nam je potvrdila da se zbog svega pokajala te da želi da sve što pre zaboravi.

- Iako je moje loše ponašanje izazvala Tara, kajem se zbog toga što sam uradila. Ne bih ulazila u detalje. Neke stvari je malo preuveličavala i nije bilo baš onako kako je govorila u medijima - rekla je za Alo! Veštica, i dodala:

- Žao mi je, inače nisam takva osoba, ali Tara je uspela da probudi moju agresivnu stranu jer mi je bila veoma draga. Bile smo baš dobre drugarice pre svega toga, i mislim da je došlo vreme da se stavi tačka na tu zlu krv i da nastavimo dalje - naglasila je Anđela Veštica.  

- Sada mi je veoma bitan odnos s Tarom i da više nema trauma od mene, ako je to moguće - završila je ona.

BONUS VIDEO:

ANĐELA VEŠTICA ZAVRŠILA U BOLNICI Nalazi se u jako lošem stanju!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading