HAOS U DOMU KULIĆA! Isplivali svi detalji sukoba Marije i Miljane nakon njenog bega u Bosnu kod Zole, pale teške pretnje, upleten i mali Željko?!
Foto: Youtube/Printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga 5" zbog samoinicijativnog bega iz istog, nakon što je uništavala vlasništvo produkcije, a malo potom otišla je u Bosnu i Hercegovinu, kod bivšeg-sadašnjeg dečka Lazara Ćolića Zole.

Njena majka Marija Kulić juče je izjavila da je u potpunosti protiv njenog odlaska kod Zole, ali da se "ništa ne pita". Kako izvor blizak Kulićima otkriva za pomenuti list, u njihovoj porodici navodno je haotično stanje.

- Marija nije mogla da veruje da Miljana aludira na učešće u "Parovima", te da se sad o tome priča, pogotovo nakon izlaska iz "Zadruge", u kojoj je bila neraspoložena i besna. Odmah je pomislila i na mogućnost da će Miljana sa Zolom da uđe u "Zadrugu", sad kad je kod njega. Konstantno je zove i pokušava da je ubedi da se posveti sinu Željku, međutim Miljana ima druge prioritete - navodi izvor.

HAOS U DOMU KULIĆA! Isplivali svi detalji sukoba Marije i Miljane nakon njenog bega u Bosnu kod Zole, pale teške pretnje, upleten i mali Željko?!

TV Pink/Printscreen

 

- Marija i Miljana su se žestoko posvađale u jednom od razgovora. Uralale su jedna na drugu, a Marija je ćerki ponavljala: "Neću ti dati dete ako uđeš u Zadrugu, možeš da zaboraviš na njega!". Rešena je da ćerki, ukoliko nastavi sa skandalima, zabrani da viđa dete, pa čak i sudskim putem. Jako je vezana za unuka i ne želi da odrasta u nezdravim okolnostima, shvata koliko Miljani zapravo nije stalo do uloge majke - dodaje izvor "Blica".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading