MARIJA SE OGLASILA ZBOG POŽARA KOJI JE MILJANA IZAZVALA Njoj treba Zola da uđe i da je izkičmi!
Foto: Youtube/Printscreen

- Nisam videla da je to palila, iskreno jako slabo gledam. Ne mogu da verujem. Ona kao prvo nije ni htela da uđe. Ja više nemam šta da joj govorim čim ona još razmišlja o Zoli, ne interesuje me. Da pričam tri godine sve jedno isto i da meljem kao prazn vodenica, ne mogu i više nemam snage za te njene gluposti- rekla je Marija.

MARIJA SE OGLASILA ZBOG POŽARA KOJI JE MILJANA IZAZVALA Njoj treba Zola da uđe i da je izkičmi!

Printscreen

 

 

Na pitanje da li misli da je Miljana u lošem psihičkom stanju, s obzirom da je bila spremna na ovo, Kulićka je odgovorila:

- Ma nije. Žao mi je samo što još uvek nije shvatila neke stvari, da je najbitnija sama sebi, da treba da vodi računa o ovom detetu, da ne razmišlja o glupostima koje joj nikad nisu donele dobro kao što je on. Samo to mi je krivo. Tri godine su prošle, sazrevanje je kod nje završeno, da se ona tako ponaša i da neke stvari nije shvatila, nije mi jasno...- priča ona i dodaje:

MARIJA SE OGLASILA ZBOG POŽARA KOJI JE MILJANA IZAZVALA Njoj treba Zola da uđe i da je izkičmi!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Ona se prepucava sa produkcijom. Zna da je non stop snimaju i da je prate, da je tu obezbeđenje i da ne može da dođe do nikakve veće štete i da će da odreaguju. Tačno hoće samo da se prepucava sa njima, nije ona glupa, manipuliše svima i sa mnom i sa produkcijom. Sve to radi jer nisu zvali Zolu da dođe, da bude tu sa njim da joj se penje na glavu kao i do sada. Volela bih da uđe, i treba da je iskičmi, da ne zna gde se nalazi. On kad uđe svake sezone je sve gori i gori. Ona uvek inicira njegov ulazak, ucenjuje uvek produkciju, radi takve stvari da on uđe. Hoće da i on zaradi novac, žao joj je, i on umesto da se drži nje kad uđe, on uzme i napada je, priča sve i svašta. Ali tako joj i treba. Treba da ga uvedu da joj takve stvari radi da ne zna gde joj d*pe, a gde glava. Svaki dan i po ceo dan da doživljava torture sa njegove strane. Mislim da je to jedini lek za nju. Onda će da kuka da ga isteraju, ali ja bih pustila da je urniše do zadnjeg dana. I još da se bolje plasira od nje.

Miljanina majka otkrila je da ove sezone neće biti učesnik rijaliti šou programa zbog lošeg zdravstvenog stanja.

- Morala sam da se distanciram. Bolest moja i suprugova je takva, još malo dete, čuvam ga bez majke i oca. Tu su i ove dve ćerke kod kuće. Miljana mi je više došla preko glave sa njenim glupostima. Neću ni da gledam više. Šta i da gledam? Njeno spavanje, dranje, gluposti... Mene ona interesuje, ali pošto se tako ponaša onda me više ni ona ne interesuje. Nije mi zanimljivo. Kad bih ušla tamo je ne bih primećivala, ali ne mogu da ulazim. Osećam da nisam dobro i ne mogu.

Pitali smo je i da li bi volela da dobije video poziv sa Miljanom i šta bi joj tom prilikom rekla.

- Ne, nema potrebe. Šta imam da joj pričam. Sve sam rekla, svaki dan sve isto. Smejaće mi se narod.

BONUS VIDEO:

BUKTI POŽAR U ZADRUZI Miljana zapalila Rajski vrt, vatra zahvatila pola imanja!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mondo

12.09.2021 15:18

Njoj treba metla iz zadruge,stoke nezahvalne,nezasite!!!!

Lana

13.09.2021 23:46

@Mondo - klosarke treba da se vrate gde pripadaju!mnogo su poletele tamo gde im nije mesto! BRAVO za produkciju!ludacu treba leciti,a ne da maltrertira sve unutra,produkciju i gledaoce!ona je opasna za okolinu,na sve spremna i sve moze da uradi,jer ima papir da nije normalna!neka ide u Parove,odakle je i pocela!

Rijana

12.09.2021 15:34

Miljanu od hitno diskvalifikovti iz Zadruge. Ko želi nju još dagleda. Jednotavno devojka žena je psihiči joron. Dokle više da malteretira ljude i produkciju. Zašto Produkcija dozvoljava takve ekcese..... Uznemirava javnost njenim nenormalnim ponašanjem. Miljana N A P O L J E!

Lale

12.09.2021 15:52

Ako nije htela da udje, kao što kažete, da li ste je vi nagovorili da udje u zadrugu?

Lošmi

12.09.2021 19:39

Sad kada ona izadje,neka ubace onog njenog zagondziju Zolu a njoj da ne daju da više ulazi,xaxa kakav bi to bio show