NEKA RADI ŠTA HOĆE, NE ZANIMA ME Marija Kulić nakon saznanja da je ćerka pokušala da iseče vene staklom, odustala od svega
Pink printskrin

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić staklom je prošle noći u "Zadruzi 5" pokušala da iseče ruke, a njena majka Marija za gore pomenuti portal ističe da je više ne zanima ćerkino ponašanje, pošto je razlog za isto Lazar Čolić Zola. Taj problem, koji se naziva "Miljanin bivši/sadašnji dečko", prisutan je već godinama, i razlog je mnogih porodičnih svađa, a nakon poslednjeg skandala koji joj je Miljana priredila, čini se kao da je Marija klonula duhom i da je odustala od ubeđivanja sa njom.

NEKA RADI ŠTA HOĆE, NE ZANIMA ME Marija Kulić nakon saznanja da je ćerka pokušala da iseče vene staklom, odustala od svega

Foto: Alo.rs

 

Nisam gledala, ne znam o čemu se radi. Sada čujem od vas. Ne znam šta je sa njom i ako smatra da treba sve to treba da radi zbog Zole, neka radi šta hoće, ne interesuje me više. Moj trud i trud cele moje porodice nisu uspeli, i sve to što smo joj pričali kako bi njoj bilo lakše, ništa od toga. Razumela bih da ona i zapreti produkciji i sve ovo što radi da radi, ali iz opravdanih razloga, ali zbog Zole šta će da radi, ne zanima me - rekla je Marija.

Na pitanje kakvo je zdravsteno stanje njoj i suprugu Siniši, otkrila je koji im je sledeći korak.

22. imam petsken (PET CT Skener, prim. aut.) u Sremskoj Kamenici, tog dana i suprug i ja idemo, pa ćemo videti... - kaže Kulićeva.

Inače, sinoć je Miljana napravila pravi haos u rijalitiju. Nakon drame koju je priredila, usledila je prava opasnost.

Kada je ostala sama, posegla je za staklom i moguće je da je imala nameru da sebi prereže vene. Pritom je sve vreme gledala u kameru, pa deluje da je samo htela da privuče pažnju da joj je teško.

BONUS VIDEO:

HODALA POLUGOLA PO PISTI, PA SE ZABRINULA ŠTA ĆE REĆI MUŽ Aleksandra Subotić pričala Mensuru na koji način je brak uticao na nju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

10.09.2021 14:30

Sta drugo od stoke i smeca ocekivati... tesko njenoj porodici...

Dejan

10.09.2021 23:14

Kulici su napravili dobila koji nije htela da seče vene samo je htela da dodje do izražaja jer je nema nigde misli na Zolu.