NEKA RADI ŠTA HOĆE, NE ZANIMA ME Marija Kulić nakon saznanja da je ćerka pokušala da iseče vene staklom, odustala od svega
Pink printskrin

Rijaliti-zvezda Miljana Kulić staklom je prošle noći u "Zadruzi 5" pokušala da iseče ruke, a njena majka Marija za gore pomenuti portal ističe da je više ne zanima ćerkino ponašanje, pošto je razlog za isto Lazar Čolić Zola. Taj problem, koji se naziva "Miljanin bivši/sadašnji dečko", prisutan je već godinama, i razlog je mnogih porodičnih svađa, a nakon poslednjeg skandala koji joj je Miljana priredila, čini se kao da je Marija klonula duhom i da je odustala od ubeđivanja sa njom.

Foto: Alo.rs

 

Nisam gledala, ne znam o čemu se radi. Sada čujem od vas. Ne znam šta je sa njom i ako smatra da treba sve to treba da radi zbog Zole, neka radi šta hoće, ne interesuje me više. Moj trud i trud cele moje porodice nisu uspeli, i sve to što smo joj pričali kako bi njoj bilo lakše, ništa od toga. Razumela bih da ona i zapreti produkciji i sve ovo što radi da radi, ali iz opravdanih razloga, ali zbog Zole šta će da radi, ne zanima me - rekla je Marija.

Na pitanje kakvo je zdravsteno stanje njoj i suprugu Siniši, otkrila je koji im je sledeći korak.

22. imam petsken (PET CT Skener, prim. aut.) u Sremskoj Kamenici, tog dana i suprug i ja idemo, pa ćemo videti... - kaže Kulićeva.

Inače, sinoć je Miljana napravila pravi haos u rijalitiju. Nakon drame koju je priredila, usledila je prava opasnost.

Kada je ostala sama, posegla je za staklom i moguće je da je imala nameru da sebi prereže vene. Pritom je sve vreme gledala u kameru, pa deluje da je samo htela da privuče pažnju da joj je teško.

BONUS VIDEO:

HODALA POLUGOLA PO PISTI, PA SE ZABRINULA ŠTA ĆE REĆI MUŽ Aleksandra Subotić pričala Mensuru na koji način je brak uticao na nju!

Komentari (2)

Loading
Ja

10.09.2021 14:30

Sta drugo od stoke i smeca ocekivati... tesko njenoj porodici...

Dejan

10.09.2021 23:14

Kulici su napravili dobila koji nije htela da seče vene samo je htela da dodje do izražaja jer je nema nigde misli na Zolu.