SADA JE SVE JASNO Miljana konačno progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem!
Printscreen

Miljana Kulić još jednom je stigla do Šimanovaca kako bi dokazala status rijaliti zvezde. Ipak, ovoga puta nije bila preterano oduševljena činjenicom da ulazi u „Zadrugu“ jer, kako nam je otkrila, konačno je „shvatila da treba da bude majka“. Miljana je progovorila i o vezi sa folk pevačem Darkom Lazićem sa kojim je navodno trebalo da snimi duet.

- Odložili smo našu pesmu, jer sam ponovo došla u Zadrugu, iako ne znam kome sam više interesantna - rekla je Miljana za Alo!, a onda je prokomentarisala odnos sa Lazićem.

- Darko i ja nismo bili zajedno, niti ćemo biti, on je meni potpuno aseksualan. Lazić je jako neozbiljan, on ide od jedne do druge, a mene to ne zanima. Hteo je on nešto, čak me je vodio i na pumpu nakon njegovog nastupa, ali se ništa nije desilo. Tada ga je pozvala ova njegova nova devojka Barbara na telefon, ali nije želeo da joj se javi - ispričala je Miljana.

Kako nam je otkrila, tokom jednog Lazićevog nastupa se jako napila, pa je on odveo u njegov apartman da spava.

- Bili smo posle nastupa u njegovoj sobi, pili smo piće. Ja sam popila dva viskija koja su me udarila u glavu i uspavala sam se. On me je ostavio tu da spavam, pa se spustio do kluba da završi drugi blok nastupa. Kada se probudio, ja sam mislila da je Zola došao jer sam skroz zaboravila da sam zaspala u Darkom apartmanu - rekla je Kulićeva za Alo!.

SADA JE SVE JASNO Miljana konačno progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem!

Pink printskrin

 

Shvatila sam šta znači biti majka

Miljana Kulić je bez pardona izjavila kako sada zna šta znači kada si majka.

- Konačno sam shvatila pravu ulogu majke, trebalo mi je puno vremena, ali dobro, bolje ikad nego nikad. Plakala sam ceo dan kada sam se pozdravljala sa Željkom, ali morala sam da dođem i zaradim - rekla je ona.

SADA JE SVE JASNO Miljana konačno progovorila o odnosu sa Darkom Lazićem!

Foto: ATA Images

 

Marija je završila hemoterapije

Kulićeva je otkrila da se njeni roditelji sada bolje osećaju, a da im je ona ostavila novac kako ne bi morali previše da brinu o finansijama.

- Marija je završila treću hemoterapiju i zračenja, dobro je. Siniša je isto bolje, treba da idu na skener za nekoliko nedelja. Ostavila sam im novac da imaju, pa ćemo videti šta će biti - rekla je ona.

PRVA VRELA AKCIJA U ZADRUZI! Mensur završio sa maloletnicom ispod pokrivača!

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading