MAJA NEMA NIJEDNU MODRICU! Taki napokon otvorio dušu, nije mogao više da ćuti!
Printscreen

Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija Maja Marinković i van „Bele kuće“ privlači pažnju skandaloznim ponašanjem u javnosti. I ne samo kod nas, već je sklona ekscesnim situacijama i u inostranstvu.

Jedna od njih desila se pre par dana kada se posvađala sa Filipom Carem usred Beča, a naši ljudi kojih u tom gradu ima napretek sve vreme su svedočili jezivim scenama nasilja, snimali i postavili tuču na društvene mreže.

MAJA NEMA NIJEDNU MODRICU! Taki napokon otvorio dušu, nije mogao više da ćuti!

Foto: Alo.rs

 

 

Filip Car i Maja Marinković su pored nas. On je tuče i vuče po Beču, a ona vrišti i urla“, neki su od komentara ispod audio-zapisa na kojima se čuje kako Marinkovićeva zapomaže.

Snimak je preslušao i njen otac Radomir Marinković Taki, koji je ekskluzivno za Alo! prokomentarisao:

- Maja je juče došla iz Beča i odmah sam je pitao o čemu se radi. Ona se kune da je Filip Car nije tukao, već da su se samo posvađali - kaže on za Alo!, i dodaje:

- Rekla mi je da se svađa desila zbog neke devojke, ali nije ulazila u detalje niti sam ja insistirao. Bitno mi je bilo da vidim da ona nema modrice i to mi je dokaz da je zaista nije tukao jer da jeste, bila bi modra. Ona ima nežnu kožu i krhke je građe, to bi moralo da se vidi. Čak i da ju je samo vukao, na ruci bi morala da ima podlive - kaže Marinković za Alo!. Tvrdi takođe da se njegova ćerka samo druži sa Filipom, te da nema emotivnog partnera.

- Maja mi je rekla da je njen odnos s Carem isključivo drugarski i ja joj verujem. Nije valjda luda da petlja i s njim, pa da je posle ukoliko uđe u „Zadrugu 5“ glava boli? - kaže Taki za Alo!.

Iako, kako dodaje, još uvek ne zna da li će njegova jedinica ući u rijaliti, ne isključuje tu mogućnost.

- Zaista ne znam ni da li su je zvali ni da li ona to ima u planu, ali poznajući je, verujem da će ući. Taj šou bez nje nije šou, pogotovo ako u njega uđu svi oni s kojima je bila i s kojima su je povezivali, a kako vidim - hoće. Ako uđu Mensur, Janjuš, Car, a ući će, bez nje bi bili nebitni - zaključuje Radomir Marinković za Alo!.

Zarađuje od gostovanja po diskotekama

Taki kaže da je njegova ćerka toliko popularna da se otimaju o nju, pa je ona tako iskoristila da to i naplati.

- Maja gostuje po diskotekama za novac. Zovu je da se pojavi, slika se s fanovima, objavi neku fotografiju na društvene mreže, a za to dobija novac, separe, piće... - kaže on.

KO TI JE UKRAO TELEFON?! Zbog poslednje objave Marije Kulić se usijao Instagram!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoka

01.09.2021 17:52

Taki pokupi svoju cerku i zajedno na lecenje...mozda se izlecite...

Mit

01.09.2021 21:08

Lele, Lele, na kojim si ti drogama budalo