PRIVUKLA JE PAŽNJU ZBOG AFERE SA ĐOKOVIĆEM! Kontroveržnu učesnicu Zadruge 5 ste svi upoznali, a kada joj vidite majku pomislićete da joj je sestra! (FOTO)
Nina Denda/Alo!

Natalija Šćekić podigla je veliku medijsku prašinu i pre nego što je ušla u petu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga", kako svojim izjava, tako i izgledom.

Ona je u toku jučerašnjeg dana čim se pojavila obelodanila da joj je svojevremeno navodno ponuđeno pravo bogatstvo da zavede i tajno snimi tenisera Novaka Đokovića.

Nataliju, osim toga, prate i priče da je navodno finansina dobrostojeći sponzor, što je ona, u intervjuu datom nakon snimanja promo priloga koji će biti emitovan pred njen odlazak na imanje u Šimanovcima, uz isticanje da sve skupe stvari koje nosi zapravo pozajmljuje od majke.

Veliku pažnju na društvenim mrežama izaziva upravo i njena majka, koja ima zavidan broj pratilaca na Instagramu, a ispod zajedničkih fotografija pretežno je moguće pročitati komentare tipa "jeste li vi majka i ćerka ili ste sestre?".

Natalijina majka zasad nema u planu da postane deo rijalitija, ali nije isključeno da će i ona u jednom momentu krenuti stopama roditelja mnogih rijaliti zvezda koje su se takođe oprobali u ovakvom formatu.

KAKO OVO IZGLEDA?! Isplivala fotografija Miljane Kulić sa graničnog prelaza, Kulićeva rešila da ode iz Srbije, a svi se pitaju šta joj se desilo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading