RAT PORODICA!? Osman ne želi ni da vidi Jovaninog oca nakon ovog njegovog poteza, zato nisu viđeni zajedno na finalu Zadruge?!
Foto: Printscreen TV Pink

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević nastavili su vezu i nakon rijalitija i sada se odmaraju u Budvi, međutim, ni nakon svega nije razjašnjeno da li je njen tata prihvatio Stefana za zeta, a niko ne zna ni da li ga je upoznao, te da li uopšte namerava.

Inače, sve se zahuktalo kad je Jovanin otac, još dok su oni bili u rijalitiju, objavio njihovu sliku na Instagram i aludirajući na Stefana napisao: To da je valjalo, naraslo bi! Odmah potom oglasio se i Osman i rekao sledeće: 

RAT PORODICA!? Osman ne želi ni da vidi Jovaninog oca nakon ovog njegovog poteza, zato nisu viđeni zajedno na finalu Zadruge?!

Printscreen

 

- Jovaninog oca iskreno jako cenim, već sam ga upoznao zbog jedne laži koja je izgovorena, ne bih ništa o tome dok ga ponovo ne sretnem. Koliko sam čuo on nije mislio na Stefana. Glupo bi bilo da se kao budući prijatelji raspravljamo oko nečega što vidim da je čovek i demantovao. On najbolje zna kome je upućena njegova poruka, a koliko vidim tamo ima dosta manjih osoba, naročito dama, da ne kazem šesdesetogodisnjih baka! Na kraju krajeva, kod nas Karića visina nije toliko bitna u bilo kojoj sferi. Jer mi smo osvajači i na svim poljima, a kamoli u ljubavnim gde X faktor koji posedujemo ima velikog značaja - u svom stilu tada je rekao Osman, a sada ne pominje ni priju, ni prijatelja, ali zato snajku hvali na sva usta, a poznato je da se nije ni pojavio na finalu Zadruge kada su Jovanu sačekali roditelji.

ZAR SE U MANASTIR IDE TAKO OBUČEN?! Kristijan i Kristina na meti brutalnih komentara zbog skandalozne fotografije koju je objavio Golubović!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
X Faktor

23.08.2021 14:18

Kome se vi svidjate? Ogranicenim osobama ,koje nema pas zasta da ujede. A Karici se kite tudjim perijem.