OSMAN OTKRIO SVE O TUČI SA KRISTIJANOM GOLUBOVIĆEM! Karić konačno progovorio i priznao kada je tačno nastao sukob (FOTO)
Alo/printscreen

Puno se u javnosti spekulisalo oko odnosa Osmana Karića i Kristijana Golubovića imaju zajedničku prošlost iz tinejdžerskih dana, pa se često spominje njihov okršaj, a ko je koga savladao i šta se sve izdešavalo možemo samo da nagađamo.

Naime sada se oglasio Osman Karić koji je rešio da stavi tačku na nagađanja, pa je ispričao detalje njihovog sukoba iz mlađih dana.

OSMAN OTKRIO SVE O TUČI SA KRISTIJANOM GOLUBOVIĆEM! Karić konačno progovorio i priznao kada je tačno nastao sukob (FOTO)

Printscreen

 

- Rećiću sada i više se neću oglašavati na ovu temu. Znam da mnoge zanima šta se dešavalo i kako, u vezi sukoba između mene i Aleksandra Kristijana Golubovića. Mnoge zanima, a mnogi bi da zavade, pa da likuju i slade se. Sa Kristijanom sam se potukao igrom slučaja 3 ili 4 puta u nekim grupnim uličnim tučama, nisam ga porazio, ali sam bio jedan od retkih koji je uopšte smeo da mu se suprotstavi. Mnogi od tadašnjih krimosa, nisu smeli ni pogrešno da ga pogledaju, okretali su glavu, pa čak i šlihtali. Kristijana poštujem i cenim, pogotovo od poslednje "Zadruge" gde je pokazao čast i kodeks, čuvao mi je sina kao da je njegov, što bih i ja učinio za njegovog - zaključio je na kraju Osman.

PRETUČENA MINA VRBAŠKI! Otkriveni jezivi detalji napada na bivšu zadrugarku!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading