IVAN NE ZNA NI KAKO MU SIN IZGLEDA Marija Kulić žestoko isprozivala Ivana Marinkovića!
Foto: Printscreen/instagram

Miljanina majka Marija Kulić je istakla da Ivan Marinković nije video sina Željka, koga je dobio sa Miljanom Kulić već dugo.

Nije tačno da nije video dete samo godinu dana. Ma, nije ga video pune tri godine. Ne zna ni kako mu sin izgleda. Došao je u bolnicu kada se Miljana porodila i onda je posle šest meseci poslao paketić za njega u Zadrugu za Novu godinu. Ništa više od toga. Nikada nije pozvao da pita čak ni kako mu je sin i da li mu nešto treba. Ne bih mu nikada branila da vidi rođeno dete, nisam takva osoba - šokirala je Marija.

IVAN NE ZNA NI KAKO MU SIN IZGLEDA Marija Kulić žestoko isprozivala Ivana Marinkovića!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Marijina ćerka Miljana je nedavno prokomentarisala Ivana, koja je rekla da Marinković nije čestitao rođendan sinu.

- Moja porodica živi za Željka. Ivan mi je čak rekao da sam rođendan pravila zbog medija i medijske pažnje, što nije tačno. Inače, Željko je isti on, jako liči na njega. Njega ne interesuje ništa u vezi sa detetom. Ja nemam osećaj da sam sa tim čovekom bila. Kada je dolazio u porodilište, on mi je rekao da ga dete ne zanima ako ne bude u vezi sa mnom - rekla je tada Miljana.

IVAN NE ZNA NI KAKO MU SIN IZGLEDA Marija Kulić žestoko isprozivala Ivana Marinkovića!

Alo

 

 

Podsetimo, Miljana Kulić i Ivan Gavrilović su se upoznali u rijalitiju gde su i započeli njihovu romansu koja nije bila dugog veka.

BONUS VIDEO:

ISPLIVALA STARLETINA PRIVATNA PREPISKA SA DEČKOM Ani Korać ovo brani dragi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lana

05.08.2021 04:05

Marija lazes! dosao je u bolnicu iz Parova izveli su ga,jer je cuo da je Zeljko u bolnici u Zemunu,posto ste vas troje bili u Zadruzi.umalo Ivanu oci nisi izvadila,napala si ga i da ti med. sestre nisu zapretile policijom ko zna sta bi bilo! covek nije cvecka,ali sa vama ocito ne moze na kraj.sta treba da dete gleda kako mu luda majka i ista takva baba tuku oca.Ivan je pametniji od vas Kulica.doce vreme kad ce on biti tu za njega,ali sa vama Kulicima nikako.Miljana menja misljenje o Ivanu kao ocu kao gace,a i ti si ista.zato ne lazi nije lepo,ima nas koji mnogo pamtimo i dugo!