KRIJE OD PORODICE DA VOLI MOMKE Gej pevač iz Zvezda Granda želeo u Zadrugu, a njegova žena napravila haos
Printscreen

U srpskoj javnosti kao bomba je odjeknula informacija da u petu sezonu "Zadruge" ulazi popularni srpski pevač, miljenik žena, kako bi priznao da je gej. On će se takmičiti u poznatom TV formatu, navodno, sa svojim emotivnim partnerom koji je takođe sa estradne scene.

Ovo saznanje uznemirilo je suprugu pevača koji se proslavio u "Zvezdama Granda", te je bio primoran da se povuče iz započetih pregovora sa "ružičastom televizijom" za petu sezonu rijalitija.

- Pregovore sa produkcijom obustavio je pevač svima poznat iz "Zvezde Granda". Godinama se šuškalo o njegovoj vezi sa kolegom iz tog takmičenja. Međutim, i jedan i drugi su ušli u brakove sa ženama kako bi zaustavili glasine. "Grandovac" je bez objašnjenja odustao od potpisivanja ugovora za petu sezonu "Zadruge" nakon što se saznalo da će u rijaliti ući pevač sa svojim dečkom. Supruga, koja je podržavala njegovo učešće u rijalitiju, ocenila je da je ovo rizičan potez. Nije sasvim jasno da li ona zna da joj je muž homoseksualac ili samo pretpostavlja. Ta žena je u više navrata javno prozivala pripadnike LGBT zajednice, a veliki broj estradnjaka shvata šta se krilo iza njenih prozivki - govori naš sagovornik i dodaje:

- Nisu samo estradne supruge u strahu od ulaska gej pevača sa dečkom u "Zadrugu", već i mnoge javne ličnosti koje kriju svoju seksualnost. Uveliko se šuška ko je homoseksualni par koji će istupiti sa svojom pričom pred milionski auditorijum i da li će uz svoju priču ispričati i druge, tuđe tajne - zaključuje obavešteni izvor.

OVOME SE NIJE NADALA Zadrugarka dobija fotografije polnih organa, pa priznala da je dečko šutnuo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading