ZADRUGARKU DEČKO PRETUKAO, PA IZBACIO IZ AUTA NA GRANICI I SADA JOJ PRETI Ona je izgubila sve prijatelje posle rijalitija!
Printscreen

Ona je u rijalitiju ispričala brutalnu priču o tome da ju je bivši dečko izbacio iz kola na granici sa Makedonijom, kao i da je bila pretučena i maltretirana.

Ona je to obelodanila, bez da je razmišljala da li to može da izazove posledice. Međutim Aleksandri je bivši dečko pretio nakon što je izašla iz Zadruge.

ZADRUGARKU DEČKO PRETUKAO, PA IZBACIO IZ AUTA NA GRANICI I SADA JOJ PRETI Ona je izgubila sve prijatelje posle rijalitija!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

- Aleksandri su počele da stižu razne poruke, ona je uplašena, ali ne želi više da se meša sa njim. Neće da se viđa sa njim rešila je da se promeni potpuno. Povukla se u sebe da bi joj bilo lakše - govori izvor.

Međutim, to nije sve, Nikolićevoj su prijatelji okrenuli leđa zbog njenog učešća u rijalitiju i stvari koje su ispričane o njoj.

- Ona ima problem sa prijateljima, okrenuli su joj leđa i neće da joj se javlaju više na pozive. Okrenuli su joj leđa zbog stvari iz rijalitija i svega što se desilo. Mislim, strašno, ja joj govorim da joj oni nisu ni prijatelji, čim se tako ponašaju, ali ona mene ne sluša, radi po svome kao i obično. Mnogi je koriste sada zbog popularnosti, ali ona ni to ne vidi, ide sa pogrešnim osobama i ljudima, ali dobro, ludost mladost - govori izvor blizak zadrugarki, pa dodaje:

- Nadam se da će je Zadruga opametiti i da će naučiti šta treba da radi u životu. Jedino me nervira što svi prijatelji koji su je upoznali, više ih nema, a koriste je oni koji joj ni ne trebaju - završava izvor.

BONUS VIDEO:

MARIJA JE HTELA DVA PUTA SE*SUALNO DA OPŠTI SA MNOM Zola otkrio šta mu je Marija tražila, pa joj poručio da će ići do kraja!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading