MARIJA KULIĆ VAN SEBE, NAPALA MILJANU JER JE DETE HTELA DA DA IVANU Rekla joj da nju svi žele da iskoriste za novac!
Alo.rs/Dejan Briza

Saznavši da je Miljana nudila dete Ivanu, Marija koja uglavnom brine o detetu bila je van sebe:

Printscreen

 

 

- Marija je bila van sebe kad je čula šta je Ivan izjavio, odmah je napala Miljanu. Vikala je kako svi hoće da je iskoriste i da joj uzmu novac, kako ju je Zola više puta prevario, kako će to i sada biti slučaj sa Ivanom i kako im dete nije igračka - otkriva izvor i dodaje:

- Naljutila se Marija i to sa razlogom. Ona brine o Željku, svaki dan je sa njim, a po onome što je Ivan izjavio ispada kao da dete čuva samo Miljana, kako je ona od toga odustala. Dok su svi po rijalitijima ona je posvećena Željku, trenutno se leči, brine o porodici, o Miljani i njenom ponašanju, svega joj je dosta!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Podsetimo, Ivan je izjavio da ne razume Miljanino ponašanje, i kako će oko deteta morati da se uključe socijalni radnici:

- Znam da su Marija i Siniša loše, ali mi ona nije jasna. Ona sada hoće da meni da dete. Rekla mi je evo ga tebi, ja ne mogu, nisam sposobna sama da ga čuvam, nemam uslova, nisam psihički stabilna, a mama i tata su mi bolesni. Nudi mi dete kao sapun, a posle kaže šalila sam se. Ovih dana idem za Leskovac pa ću da odem i u Niš. Mnogo mi je žao zbog Siniše i Marije, oni su divni ljudi, ja sam sa njima u kontaktu. Nisam siguran koliko je dobro za Željka da se sada preseli odjednom kod mene, tu će morati i socijalni radnici da se uključe.

Komentari (0)

Loading