PROMENILA SAM MIŠLJENJE O VLADIMIRU Ivana ne isključuje mogućnost za vezu! Romansa sa Tomovićem na pomolu?
Foto: Instagram/printscreen

Bivša supruga Nenada Aleksića Ša ne daje izjave za medije po pitanju aktuelnih dešavanja sa reperom i njegovom novom devojkom Tarom Simov, ali o Vladimiru Tomoviću ima samo reči hvale.

Foto: Printscreen/instagram

 

Vladimir Tomović i Nenad su u rijalitiju bili ljuti neprijatelji, najviše zbog toga što je Vladimir kritikovao Nenadove postupke, pre svega činjenicu da je reper javno prevario suprugu. Nakon diskvalifikacije Vladimir je Ivani pružio podršku, a pre par dana Ivana mu je došla u posetu u Crnu Goru.

Foto: Alo/ilustracija

 

 

Ivana je dala intervju, a kako je rekla, otkad je upoznala Tomovića ima još bolje mišljenje o njemu, a uprkos komentarima da druženjem i fotografijama provocira, ona tvrdi da to nije istina.

- Ostala sam u kontaktu sa Vladimirom, naravno. Nakon što smo se upoznali promenila sam mišljenje o njemu, sada je još bolje. Sigurno ne provociram nikoga druženjem sa Vladimirom - rekla je Ivana.

Foto: Instagram/printscreen

 

Na pitanje da li nakon poznanstva sa Tomovićem postoji šansa da njihov odnos u nekom trenutku preraste u nešto više od drugarstva, Ivana je odgovorila:

- Ne znam šta bih rekla, za sada je prijateljski odnos.

Ivana je upitana i da li se u međuvremenu čula sa Nenadom i da li je istina, kako on tvrdi, da mu je tokom razvoda uzela 120.000 evra.

- Ne bih ništa komentarisala, nemam nikakav komentar. Ništa o njemu kao i do sada - rekla je ona..

Podsećamo, nakon što je Ša u rijalitiju prevario Ivanu sa Tarom Simov, ona mu je poslala papire za sporazumni razvod braka i kroz nekoliko dana su se i zvanično razveli.

Ovakvim odgovorima Ivana je opet ostavila prostor za nagađanje. Da li je nova veza na pomolu, ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

MILICA I BORA OPET RASKINULI?! Kemezova poslala Santani stravičnu poruku, posle ovih uvreda nema pomirenja!

Komentari (0)

Loading