KONAČNO PROGOVORIO Nenad Aleksić Ša otkrio zbog čega je prevario Ivanu, a ovo su prljavi detalji igre
Printscreen

Srpski reper i bivši učesnik rijalitija Zadruge 4, Nenad Aleksić Ša pokrenuo je lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što je javno, pred milionskim auditorijumom prevario svoju tada već zakonitu suprugu Ivanu Aleksić, kada je uplovio u vezu sa svojom cimerkom Tarom Simov.

Nenad je naišao na osudu naroda kako zbog svojih postupaka, tako i zbog loših komentara koje je iznosio na račun svoje supruge koja je u jeku dešavanja odlučila da se razvede.

KONAČNO PROGOVORIO Nenad Aleksić Ša otkrio zbog čega je prevario Ivanu, a ovo su prljavi detalji igre

Alo!/ Aleksandar Nalbantjan

 

Tom prilikom bio je gost na Hype televiziji u emisiji ,,Red Zone”, a pre nego što su započeli konkretan razgovor, voditeljka Katarina Ristić ga je upitala kakav je bio njegov odnos sa Ivanom pre nego što je odlučio da uđe u Zadrugu.

KONAČNO PROGOVORIO Nenad Aleksić Ša otkrio zbog čega je prevario Ivanu, a ovo su prljavi detalji igre

Foto: E stock

 

- Što se tiče našeg odnosa, to je bilo okej, ali ja sam počeo da žalim za tim nekim životom. Ja sam neko ko voli da zuji, voli da se kreće, da se druži. Voli da popije, voli da se zeza. Dok sam bio u braku, toga nije bilo! Ne zbog našeg odnosa, nego sam previše jurio za parama, previše sam radio. Ivana je neko ko je ceo dan provodio vreme u salonu, ja sam bio kod kuće i nisam znao šta ću sam sa sobom. Ubila me dosada, monotonija. Više smo postali kao drug i drugarica – rekao je Nenad za Hype i dodao:

- Rekla mi je da se opustim i da uživam, jer ću napraviti parice. Kad sam ušao bio sam jako stegnut, preko Ermine mi je poručila da se opustim i da užicam, isto to je i Bori rekla. Ovo sa Tarom nije bilo zezanje, ja sam se odmah zaljubio i tu nema govora – rekao je Ša, nakog čega ga je voditeljka upitala sa kakvom emocijom su se on i Ivana uopšte rastali, pre nego što će ući u rijaliti.

- Ljubav, ali nekako smo hladni bili. Kad smo sedeli sa istim društvom bili smo previše opušteni, kao da imamo bratski odnos. Sam taj način života me je jako gušio. Ja sam Ivani non-stop kukao da ja ovako ne mogu – rekao je Nenad.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u nastavku, a detalje njihovog razvoda klikom OVDE

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mima

20.07.2021 14:36

Koji je taj nebitan lik, što se toliko iz dana u dan spominje?!

Hej

20.07.2021 14:41

Pa Ivana se spasila. Čovek od 40 i kusur godina nikako ne sme da se ponaša ovako kako se ovaj lagani ponaša. Ti si "mali" pukao. Nema tebi nazad, ti sasvim sigurno toneš i tako treba i da ostane.

Taki

20.07.2021 19:23

Maknite ovog ljigavca vise,ne zelim ni notifikacija da mi izadje sa njegovim imenom

Pera

21.07.2021 09:21

Budaletino,smradu.ostao si kao brabonjak na cednjak.klošaru jedan.